
Λόγω της κατάστασης που επικρατεί τους τελευταίους μήνες, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν στη τσάντα ή στην τσέπη τους κι ένα μπουκαλάκι με αντισηπτικό.
Αυτό, ωστόσο, που είναι σημαντικό επίσης είναι να το χρησιμοποιούμε σωστά.
Υπάρχει ένα πολύ βασικό λάθος που δυστυχώς κάνουν οι περισσότεροι. Ποιο είναι αυτό; Νομίζουν ότι με το να βάλουν έτσι απλά αντισηπτικό είναι προστατευμένοι.
Είναι λάθος καθώς θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουν σαν το σαπούνι και να τρίψουν πολύ καλά τα χέρια. Δεν αρκεί δηλαδή να βάλεις λίγη ποσότητα και να το αφήσεις να εξατμιστεί. Θα πρέπει να βάλεις ανάμεσα από τα δάχτυλα και να τρίψεις καλά να πάει παντού.
Μόνο με αυτό τον τρόπο το αντισηπτικό είναι αποτελεσματικό αλλά φαίνεται ότι οι περισσότεροι το αγνοούν. Δεν αρκεί, λοιπόν, να έχεις απλώς μαζί σου αντισηπτικό αλλά πρέπει να το χρησιμοποιείς και σωστά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.