ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Κοντοζαμάνης: «Τα εμβόλια του κορωνοϊού θα αντιμετωπιστούν ως ένα και δεν θα κάνουμε επιλογή»

Β.Κοντοζαμάνης: «Τα εμβόλια του κορωνοϊού θα αντιμετωπιστούν ως ένα και δεν θα κάνουμε επιλογή»

Ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, απέκλεισε το ενδεχόμενο ο κάθε πολίτης να επιλέγει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που επιθυμεί να κάνει από αυτά που θα λάβουν έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης, «τα εμβόλια του κορωνοϊού θα αντιμετωπιστούν ως ένα και δεν θα κάνουμε επιλογή».

Εξήγησε ότι εφόσον λάβουν την έγκριση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων σημαίνει ότι θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας και θα τους δοθεί άδεια κυκλοφορίας.

Σημείωσε ότι αυτό συμβαίνει και με το αντιγριπικό εμβόλιο, που είναι ένα εμβόλιο, δεν υπάρχει επιλογή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΕ έχει συνάψει συμφωνίες με τις εταιρείες AstraZeneca, Sanofi-GSK, Janssen Pharmaceutica NV, BioNtech-Pfizer και Moderna, ενώ αίτηση έκτακτης αδειοδότησης έχει καταθέσει η Pfizer και στον ίδιο δρόμο βρίσκεται και η Moderna.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.