ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Εσύ το ήξερες; – Αυτό είναι το προϊόν καθαριότητας που έχει ημερομηνία λήξης

Εσύ το ήξερες; – Αυτό είναι το προϊόν καθαριότητας που έχει ημερομηνία λήξης

Γνωρίζατε πως υπάρχει ένα προϊόν καθαριότητας το οποίο έχει ημερομηνία λήξης;

Ο λόγος για τα σαπούνια. Κι όμως τα περισσότερα σαπούνια υπόκεινται στις ρυθμίσεις της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), η οποία απαιτεί να φέρουν ημερομηνία λήξης.

Πότε λήγουν συνήθως;

​Τα περισσότερα σαπούνια έχουν διάρκεια ζωής για δύο χρόνια. Ωστόσο κάποια χειροποίητα καλό είναι να χρησιμοποιούνται μέσα σε ένα χρόνο από τη στιγμή αγοράς τους.

​Αν έχετε πετάξει το χαρτί μπορείτε να καταλάβετε πότε έληξε ένα σαπούνι. Ένα σαπούνι μπορεί να έχει λήξει εάν είναι ραγισμένο, στεγνό και δεν δημιουργεί σαπουνάδα ή αν δεν έχει την έντονη μυρωδιά που είχε όταν το αγοράσατε.

Μπορεί να παρατηρήσετε, επίσης, ότι ένα σαπούνι έχασε τη μυρωδιά του. Τα σαπούνια μπορεί να χάσουν τη μυρωδιά τους όταν τα αιθέρια έλαια εξατμιστούν και σε μερικές περιπτώσεις σε φυσικά σαπούνια αυτό μπορεί να γίνει σε διάστημα τριών μηνών από το άνοιγμά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα άλλο σημάδι ότι το σαπούνι είναι πολύ παλιό είναι οι πορτοκαλί κηλίδες. Και μπορεί η χρήση του να είναι ασφαλής αλλά δε θα είναι αποτελεσματική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.