ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο «χάρτης» του κορωνοϊού: 228 τα κρούσματα στην Αττική – Που εντοπίστηκαν τα υπόλοιπα

Ο «χάρτης» του κορωνοϊού: 228 τα κρούσματα στην Αττική – Που εντοπίστηκαν τα υπόλοιπα

Την Πέμπτη (14.01) ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 599 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα.

Από τα νέα κρούσματα, στην Αττική εντοπίζεται ξανά το μεγαλύτερο πρόβλημα καθώς στο λεκανοπέδιο καταγράφηκαν οι 228 από τις νέες μολύνσεις τις τελευταίες 24 ώρες.

Στη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, η κατάσταση δείχνει να σταθεροποιείται καθώς ανακοινώθηκε ο ίδιος αριθμός κρουσμάτων (69) για ένα ακόμα 24ωρο.

Από εκεί και πέρα, αρκετές είναι οι περιοχές που έχουν αυξημένο αριθμό κρουσμάτων. Οι περισσότερες εξ αυτών έχουν ήδη μπει σε ένα καθεστώς πιο αυστηρών περιοριστικών μέτρων πέρα από το συνολικό lockdown που ισχύει για όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, διψήφιο αριθμό κρουσμάτων κατέγραψαν Αιτωλοακαρνανία, Αργολίδα, Αχαΐα, Βοιωτία, Έβρος, Εύβοια, Κιλκίς, Κοζάνη, Λάρισα, Πιερία, Σέρρες και τα Τρίκαλα, στα οποία, όμως, περιλαμβάνονται και κρούσματα προηγούμενων ημερών τα οποία είχαν καθυστερήσει να δηλωθούν στο σχετικό μητρώο ασθενών.

Η κατανομή των κρουσμάτων ανά Περιφερειακή Ενότητα

Αιτωλοακαρνανία 10

Αττική 228

Αργολίδα 11

Αρκαδία 2

Βοιωτία 16

Δράμα 2

Έβρος 19

Εύβοια 11

Ηλεία 2

Ημαθία 8

Ηράκλειο 2

Θάσος 1

Θεσσαλονίκη 69

Θήρα 1

Ιωάννινα 4

Καβάλα 1

Κάλυμνος 1

Καρδίτσα 3

Καστοριά 3

Κέρκυρα 1

Κιλκίς 11

Κοζάνη 26

Κορινθία 8

Λακωνία 5

Λάρισα 20

Λασίθι 3

Λέσβος 5

Μαγνησία 3

Ξάνθη 9

Πέλλα 1

Πιερία 20

Ρέθυμνο 1

Ροδόπη 2

Σέρρες 16

Σποράδες 1

Τρίκαλα 16

Φθιώτιδα 4

Φλώρινα 1

Φωκίδα 1

Χαλκιδική 8

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χανιά 3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.