ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βόλος: 73χρονη νόσησε με κορωνοϊό για δεύτερη φορά – Προβληματισμός στους γιατρούς

Βόλος: 73χρονη νόσησε με κορωνοϊό για δεύτερη φορά – Προβληματισμός στους γιατρούς

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές περιστατικό, βρέθηκαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου, καθώς μία 73χρονη γυναίκα, παρότι είχε νοσηλευθεί για αρκετά μεγάλο διάστημα με συμπτώματα κορωνοϊού στο “Αχιλλοπούλειο” ,λίγες εβδομάδες μετά ξαναγύρισε στο νοσοκομείο καθώς αντιμετώπιζε συμπτώματα του φονικού ιού.

Προσήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών εξιστορώντας την περιπέτειά της, έχοντας χαμηλό κορεσμό στο οξυγόνο και πυρετό, βασικές ενδείξεις του COVID 19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου ερευνά την περίπτωση της 73χρονης Βολιώτισσας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προβληματίζει τους επιστήμονες του ΕΟΔΥ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.