ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αιχμηρή ανάρτηση Κ.Φαρσαλινού για την εστίαση: «Ευτυχώς η επιστήμη φρόντισε να την διαγράψουμε για την “σωτηρία” μας»

Αιχμηρή ανάρτηση Κ.Φαρσαλινού για την εστίαση: «Ευτυχώς η επιστήμη φρόντισε να την διαγράψουμε για την “σωτηρία” μας»

Με μία ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιατρός και επιστημονικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, σχολιάζει με ειρωνικό ύφος την «λουκέτο» που έχει μπει εδώ και πολλούς μήνες στις επιχειρήσεις της εστίασης.

Η ανάρτηση του Κ.Φαρσαλινού:

«Κάποτε υπήρχε ένας κλάδος που ικανοποιούσε τη διαστροφή των ανθρώπων να συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους για να φάνε, με κίνδυνο να προσβληθούν από θανατηφόρους, αόρατους εχθρούς.

Αν θυμάμαι καλά, ο κλάδος ονομαζόταν “εστίαση”….

Μαύρες και βάρβαρες ιστορικές μνήμες για την ανθρωπότητα, που ευτυχώς η επιστήμη φρόντισε να διαγράψουμε (μαζί με άλλες εγκληματικές συνήθειες)… Για την προστασία και σωτηρία μας πάντα…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.