ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ουκρανία: Νεκρή γυναίκα στρατιωτικός μετά τον εμβολιασμό της από το σκεύασμα της AstraZeneca

Ουκρανία: Νεκρή γυναίκα στρατιωτικός μετά τον εμβολιασμό της από το σκεύασμα της AstraZeneca

Στρατιωτικοί γιατροί στην Ουκρανία ανακοίνωσαν τον θάνατο μιας γυναίκας των ενόπλων δυνάμεων που έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού – που ενδέχεται να συνδέεται με την πρόκληση θρομβώσεων.

Σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε την Τρίτη το βράδυ, η ιατρική διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων της χώρας υποστηρίζουν πως η εκτός υπηρεσίας αξιωματικός που υπηρετούσε στη μονάδα αντιαεροπορικών πυραύλων της Οδησσού, έχασε τις αισθήσεις της.

«Στρατιωτικοί και άλλοι γιατροί πραγματοποίησαν τεχνητή αναπνοή επί τόπου, κάτι ωστόσο που δυστυχώς δεν τελεσφόρησε» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις τοπικές υγειονομικές αρχές, η γυναίκα δεν είχε προβλήματα υγείας, εκτός από υπέρταση. Θα διενεργηθεί νεκροψία για την εξακρίβωση της ακριβούς αιτίας θανάτου.

Ωστόσο, μέχρι τότε, στρατιωτικοί αξιωματούχοι απηύθυναν έκκληση σε δημόσια πρόσωπα και μέσα μαζικής ενημέρωσης «να μην βγάλουν πρόωρα συμπεράσματα για τις συνθήκες θανάτου της στρατιωτικού».

Σύμφωνα με το Reuters, πρόκειται για τον πρώτο θάνατο που ενδέχεται να συνδέεται με τον εμβολιασμό, από τη στιγμή που η Ουκρανία ξεκίνησε τα εμβόλια, έχοντας παραλάβει 500.000 δόσεις τού Covishield, του εμβολίου της AstraZeneca που παρασκευάζεται στην Ινδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.