
Ολοένα και περισσότεροι κλάδοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν self test για τον κορωνοιό, ωστόσο ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής αποφάσισε να κάνει τη ζωή των πολιτών πιο δύσκολη.
Σύμφωνα με απόφαση του, η διάθεση των self test στους πολίτες θα γίνεται μόνο κατά τις ώρες κανονικής λειτουργίας των φαρμακείων και όχι στη διάρκεια εφημεριών/διανυκτερεύσεων, υποχρεώνοντάς τους να υπολογίζουν τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα για να προλάβουν να μεταβούν σε κάποιο φαρμακείο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.