ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εμβολιασμός 40-44 ετών: Δείτε πότε ξεκινούν τα ραντεβού με όλα τα εμβόλια

Εμβολιασμός 40-44 ετών: Δείτε πότε ξεκινούν τα ραντεβού με όλα τα εμβόλια

Από την ερχόμενη Παρασκευή, 21 Μαΐου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, οι πολίτες από 40 έως 44 ετών θα μπορούν να προγραμματίζουν το ραντεβού τους με όλα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού που χρησιμοποιούνται στη χώρα μας.

Επιπροσθέτως, είπε, πως ανάλογα με την εξέλιξη των ραντεβού στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, θα δοθεί η επιλογή προγραμματισμού ραντεβού και στις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες για όλα τα εμβόλια το προσεχές διάστημα.

Επί του παρόντος, βέβαια, δεν έχει γίνει σαφές ακριβώς το πότε οι ηλικιακές ομάδες 30-39, που εμβολιάζονται ήδη με AstraZeneca, θα μπορούν και με τα υπόλοιπα.

Ακόμη, αναφέρθηκε στη γενικότερη εξέλιξη της προσπάθειας της μαζικής ανοσοποίησης των πολιτών και ο κ. Θεμιστοκλέους πιστεύει πως θα έχουμε ξεπεράσει τους 5.600.000 εμβολιασμούς συνολικά μέχρι το τέλος Μαΐου .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, μία δόση πιστεύεται πως θα έχουν λάβει περίπου 3,5 εκατομμύρια πολίτες, ποσοστό 34% του πληθυσμού, και 2 περίπου εκατομμύρια θα έχουν λάβει και τις δύο δόσεις ποσοστό της τάξεως του 20%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.