Άνοιξαν τα ραντεβού εμβολιασμού για τους άνω των 18 με Johnson & Johnson – Όλα τα εμβόλια διαθέσιμα για τους 30-34 ετών

Άνοιξαν τα ραντεβού εμβολιασμού για τους άνω των 18 με Johnson & Johnson – Όλα τα εμβόλια διαθέσιμα για τους 30-34 ετών

Την Παρασκευή το βράδυ άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού και για τους άνω των 18 για το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson. Σημειώνεται ότι οι 18+ εμβολιάζονται ήδη με το συγκεκριμένο εμβόλιο στα νησιά.

Επίσης από το βράδυ της Παρασκευής άνοιξε η πλατφόρμα σε όλα τα εμβόλια για τους 30-34 ενώ ξεπέρασαν τις 100.000 τα ραντεβού από την ομάδα 35-39 ετών.

Σταθερά σε πορεία συρρίκνωσης παραμένει η πανδημία στη χώρα, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του Υπουργείου Υγείας σήμερα, χωρίς αυτό να συνεπάγεται χαλάρωση στην τήρηση των μέτρων προστασίας.

Όπως τόνισε ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνώμων, κ. Γκίκας Μαγιορκίνης, αφενός η πανδημία είναι ακόμη παρούσα έστω και αν ο καλός καιρός μειώνει κατά 20% τη μετάδοση του ιού και, αφετέρου, δεν νοείται ασφαλής επιστροφή στην κανονικότητα χωρίς επαρκή εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού.

«Το ραντεβού μας με την επόμενη ημέρα περνά μέσα από τον εμβολιασμό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.