ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

«Ξεστοκάρουν» τα «προβληματικά» εμβόλια της AstraZeneca σε Σκόπια & Αλβανία: Έστειλαν 40.000 δόσεις

«Ξεστοκάρουν» τα «προβληματικά» εμβόλια της AstraZeneca σε Σκόπια & Αλβανία: Έστειλαν 40.000 δόσεις

Μετά το χθεσινό «άκυρο» της επιτροπής των «ειδικών» για την χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca σε πολίτες ηλικίας κάτω των 60 ετών, η κυβέρνηση προχώρησε σε «ξεστοκάρισμα» των «προβληματικών» δόσεων, που προσανατολίζονταν για τους Έλληνες πολίτες, μετά τις θανατηφόρες παρενέργειες.

Η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα η οποία επιβάλλει περιορισμούς στους εμβολιασμούς της AstraZeneca, αφού έπρεπε πρώτα να θρηνήσουμε θύματα για να σταματήσει η διάθεσή τους.

Την ίδια ώρα μπάχαλο επικρατεί με το τι θα γίνει με όσους έχουν εμβολιαστεί ήδη με την 1η δόση του σκευάσματος. Η επιτροπή εμβολιασμών μπορεί να απαγορεύει τη χορήγησή του στους κάτω των 60, αλλά όσοι έχουν την 1η δόση συνιστάται να κάνουν και 2η δόση έστω και είναι κάτω των 60!

Έτσι λοιπόν η Αλβανία έλαβε εχθές κιόλας, 20.000 δόσεις εμβολίων με το σκεύασμα της AstraZeneca και σήμερα τα Σκόπια άλλες 20.000 δόσεις.

Την παράδοση των εμβολίων που δώρισε η Ελλάδα γνωστοποίησε και ο υπουργός Υγείας των Σκοπίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σήμερα παραλάβαμε 20.000 δόσεις εμβολίων AstraZeneca τις οποίες μας δώρισαν οι φίλοι μας της ελληνικής κυβέρνησης. Αυτή η υποστήριξη από την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό έχει μεγάλη σημασία για εμάς, για την οποία εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου. Κατά τη διάρκεια της παράδοσης, μας υποδέχτηκε ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος επέστρεψε από τις Βρυξέλλες εκείνη τη στιγμή» ανέφερε σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βένκο Φίλιπτσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.