Βίντεο: Γυναίκα στη Θεσσαλονίκη καταρρέει έξω από νοσοκομείο αμέσως μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού

Βίντεο: Γυναίκα στη Θεσσαλονίκη καταρρέει έξω από νοσοκομείο αμέσως μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να καταρρέει έξω από το Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης αμέσως μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σε καταγγελία του χρήστης του διαδικτύου.

Κοντά της έχουν σπεύσει γιατροί και νοσηλευτές προκειμένου να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Της σηκώνουν τα πόδια, της μιλούν για να δουν αν έχει επαφή με το περιβάλλον.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την καταγγελία, είχε κάνει λίγη ώρα νωρίτερα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, παρόλα αυτά δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιο σκεύασμα έλαβε.

Το περιστατικό κατέγραψε με την κάμερά του ένας πολίτης που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σημείο. Με ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζει: «Τώρα νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος (Θεσσαλονίκη). Έκανε το εμβόλιο και… δεν έφτασε ούτε μέχρι το αυτοκίνητο».

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος πολίτης το νοσοκομείο τον πληροφόρησε ότι η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της και ότι μέσα σε μια μέρα σημειώθηκαν τρία ανάλογα περιστατικά! Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα 28 Ιουνίου.

Επίσης, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η γυναίκα είναι 50 ετών και δουλεύει στον τουρισμό, η ίδια μάλιστα φέρεται να εμβολιάστηκε γιατί δέχθηκε πίεση από το αφεντικό της.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.