«Σβήνει» κάθε μέρα κόσμος: Πέθανε στο Βόλο 57χρονη χωρίς προβλήματα υγείας λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer

«Σβήνει» κάθε μέρα κόσμος: Πέθανε στο Βόλο 57χρονη χωρίς προβλήματα υγείας λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer

Γυναίκα μόλις 57 ετών από το χωριό Σούρπη του νομού Μαγνησίας πέθανε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού.

Την ώρα που η κυβέρνηση ανακοινώνει ένα νέο Απαρτχάιντ και χρηματοδοτεί νέους για να εμβολιαστούν μία γυναίκα μόλις 57 ετών που είχε εμβολιαστεί με το «ασφαλές» (όπως χαρακτηρίζεται) εμβόλιο της Pfizer έφυγε από τη ζωή.

Όπως αναφέρει ο αδελφός της η άτυχη γυναίκα δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ εργαζόταν επί σειρά ετών ως καθαρίστρια σε Δημοτικό Σχολείο μέχρι και πριν από δύο χρόνια, οπότε συνταξιοδοτήθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» η γυναίκα ήθελε να είναι προστατευμένη από τον κορωνοϊό και γι’ αυτό πριν από περίπου 25 ημέρες είχε κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Για τον αιφνίδιο θάνατό της ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, το οποίο διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Η νεκροψία διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, εντούτοις τα αίτια θανάτου της χαρακτηρίζονται προς το παρόν ως «απροσδιόριστα» εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων.

Τα ευρήματα που εντοπίστηκαν, ερευνάται εάν μπορούν ή όχι να συσχετιστούν με τον εμβολιασμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εισαγωγή της 57χρονης στην Παθολογική Κλινική, τη Δευτέρα στις 03.00 η γυναίκα διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού ελαφριάς μορφής ενώ είχε και χαμηλό νάτριο. Η οικογένειά της ανέμενε ότι θα λάμβανε εξιτήριο.

Τα προβλήματα της άτυχης γυναίκας άρχισαν την περασμένη Πέμπτη, όταν παρουσίασε δέκατα. Ο αγροτικός γιατρός της περιοχής διέγνωσε ίωση και συνέστησε να μείνει σπίτι και να πάρει αντιπυρετικό.

Δεν είχε κορωνοϊό, καθώς είχε υποβληθεί σε τεστ. Την επόμενη ημέρα όμως, παρουσίασε υψηλό πυρετό ο οποίος συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο. Η οικογένειά της τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού την Κυριακή το βράδυ όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αχιλλοπούλειο.

Ο αδελφός της, Γιώργος λέει: «Δεν γνωρίζουμε τι συνέβη. Η αδελφή μου δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα με την υγεία της. Είπαν ότι θα έβγαινε σε λίγες ημέρες από το νοσοκομείο. Τα παιδιά οδύρονται». Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, Τετάρτη στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σούρπης στις 18.00.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες πέθανε ένας 58χρονος από το Καρπενήσι που επίσης είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer, αλλά και μια 56χρονη από τα Καλάβρυτα που είχε εμβολιστεί και αυτή με το σκεύασμα της Pfizer.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.