ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άνθρωποι «σβήνουν» κάθε μέρα: 58χρονος πέθανε μετά τον εμβολιασμό του με δεύτερη δόση Pfizer/BioNTech (βίντεο)

Άνθρωποι «σβήνουν» κάθε μέρα: 58χρονος πέθανε μετά τον εμβολιασμό του με δεύτερη δόση Pfizer/BioNTech (βίντεο)

Δεν έχει τέλος η τραγωδία με τους θανάτους συμπολιτών μας μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού, καθώς στην λίστα, έρχεται να προστεθεί ακόμη μια απώλεια ενός 58χρονου άνδρα από το Καρπενήσι ο οποίος εξέπνευσε λίγες ημέρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Ο άνδρας είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα των Pfizer/BioNTech και πέθανε έξι μέρες μετά.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λαμίας που διεξήγαγε νεκροψία – νεκροτομή, προσωρινή αιτία θανάτου είναι πνευμονορραγία – συμφόρηση αγγειακού και φλεβικού δικτύου εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν ο θάνατος του 58χρονου σχετίζεται με τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα πριν, γνωστοποιήθηκε πως μια 65χρονη γυναίκα στην Κρήτη νοσηλεύεται με θρόμβωση στο πόδι λίγο μετά από τη χορήγηση του εν λόγω σκευάσματος.

Επίσης, υπενθυμίζεται πως μετά τον εμβολιασμό με το ίδιο σκεύασμα, κατέληξε την Κυριακή και ένας 61χρονος γιατρός στην Κατερίνη.

Ο 61χρονος κατέληξε μία μέρα τη λήψη της δόσης και υπογραμμίζεται πως και σε αυτή την περίπτωση δεν έχει εξακριβωθεί εάν ο θάνατός του σχετίζεται με το εμβόλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.