ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Γάκης: «Καταφέρατε όπως διαχειριστήκατε την πανδημία να προκαλέσετε περισσότερα θύματα από την ισπανική γρίπη»

Μειώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το προσδόκιμο επιβίωσης στις ΗΠΑ

Δ.Γάκης: «Καταφέρατε όπως διαχειριστήκατε την πανδημία να προκαλέσετε περισσότερα θύματα από την ισπανική γρίπη»

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μειώθηκε το προσδόκιμο επιβίωσης στις ΗΠΑ εξαιτίας της διαχείρισης της πανδημίας, με την οποία προκλήθηκε περισσότερη ζημιά από όση έγινε από την ισπανική γρίπη το 1919, όπως αναφέρει ο γνωστός γενικός χειρουργός Δ.Γάκης.

Μάλιστα όπως λέει χαρακτηριστικά η πτώση αυτή θα συνεχιστεί και το 2022 κάτι που θα φέρει «ιδιαίτερη χαρά» σε αυτούς που «ελέγχουν τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς Συνταξιοδότησης».

Ο Δ.Γάκης αναφέρει πως «πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνδυασμένη πτώση σε διάστημα δύο ετών από τη δεκαετία του 1920» και προσθέτει σκωπτικά «μπράβο παιδιά, ότι δεν έκανε η ισπανική γρίπη το 1919 το κάνατε εσείς τώρα» αναφερόμενος στην εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από την αμερικανική κυβέρνηση και τις υπόλοιπες δυτικές κυβερνήσεις (ανάμεσά τους και η ελληνική).

Σημειώνεται ότι και στην Ελλάδα σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, υπήρξε αύξηση κατά 5.011 ή 6,26% στον αριθμό των θανάτων στη χώρα το πρώτο εξάμηνο του 2022, η οποία προστίθεται στην περσινή θεαματική αύξηση του 20% στο αντίστοιχο εξάμηνο.

«ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟ 2021 ΣΤΙΣ ΗΠΑ
#Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το προσδόκιμο ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε, σύμφωνα με το CDC.
πτώση αυτή -από την ηλικία των 77 ετών στα 76,1 έτη- αποδίδεται σε πρόωρους θανάτους από COVID-19 και υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών.
μείωση αυτή , είναι μικρότερη από του 2020, όταν μειώθηκε κατά 1,8 έτη.
πραγματικότητα είναι, όμως είναι, ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνδυασμένη πτώση σε διάστημα δύο ετών από τη δεκαετία του 1920.
#Φυσικά το CDC, δεν αναφέρει πιο εξειδικευμένα ποιές αιτίες θανάτων που συναρτώνται με τον χειρισμό και την αντιμετώπιση της COVID-19, ευθύνονται. Διότι απο μόνοι τους οι θάνατοι από την νόσο είναι υποσύνολο της υπερβάλλουσας θνησιμοτητας.
#Οι αυξημένοι θάνατοι από τα ναρκωτικά, επίσης, αποτελούν μέρος των ψυχολογικών επιπτώσεων του χειρισμού της επιδημίας (τρομοκράτηση, εγκλεισμοί, υποχρεωτικότητες, απολύσεις, φάρμακευτικά σκευάσματα κλπ)
#Αναμένεται, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου περαιτέρω πτώση το 2022
#Χαράς ευαγγέλια για τους κροίσους που ελέγχουν και τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς Συνταξιοδότησης.
#Well done, boys. what the 1918 flu didn’t do, you’ve done now.
#Σσσσσσσσσσς ο Έλληνας κοιμάται.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.