ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θα σας «σώσουν»: Επτά τρόφιμα που λειτουργούν και ως ισχυρά παυσίπονα

Θα σας «σώσουν»: Επτά τρόφιμα που λειτουργούν και ως ισχυρά παυσίπονα

Τα παυσίπονα και τα άλλου είδους χάπια για την αντιμετώπιση των διαφόρων ασθενειών αποτελούν ναι μεν μια άμεση και σίγουρα αποτελεσματική λύση για… την αντιμετώπιση των πόνων και των λοιπών άλλων προβλημάτων υγείας, ωστόσο για όσους θεωρούν τα χάπια έσχατη λύση πρέπει να γνωρίζουν ότι μέσα στην… κουζίνα τους βρίσκεται ένα ολόκληρο φαρμακείο, φυσικό και διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή.

Παρακάτω παρουσιάζονται επτά τρόφιμα που υπάρχουν στην κουζίνα όλων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση πόνων:

Ξύδι για την καούρα

Ένα κουταλάκι της σούπας ξύδι μηλίτη σε ένα ποτήρι νερό διώχνει τις καούρες από το στομάχι.

Σκόρδο για την αρθρίτιδα και τον πονόδοντο

Ψιλοκόψτε μία σκελίδα σκόρδο και μαζί με μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ζεστάνετέ το. Στη συνέχεια απλώστε το στις αρθρώσεις που πονούν. Επιπλέον, τρεις σκελίδες σκόρδο και μία πρέζα αλάτι, χτυπημένα μαζί μπορούν να σας ανακουφίσουν από τον πονόδοντο αν τα απλώσετε πάνω στο πονεμένο δόντι.

Μούρα για την κύστη

Η κατανάλωση μούρων βοηθά στην αντιμετώπιση του πεπτικού έλκους, της δυσπεψία και των λοιμώξεως της ουροδόχου κύστης.

Σταφύλια για τη μέση

Μία μερίδα σταφύλια καθημερινά απαλλάσσεστε από τους πόνους της πλάτης

Ανανάς για τις φλεγμονές

Ο ανανάς μπορεί να σας απαλλάξει από το φούσκωμα και το βάρος που νιώθετε στο στομάχι, ενώ, παράλληλα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, σταματώντας τις κράμπες και τις φλεγμονές.

Βρόμη για τους πόνους περιόδου

Η βρόμη θεωρείται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στις κράμπες τις περιόδου και ανακουφίζουν από την ενδομητρίωση.

Γαρύφαλλο για τον πονόδοντο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταμπονάρετε με λίγο λάδι από γαρύφαλλο το δόντι που σας πονάει και να ανακουφιστείτε πραγματικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.