Αυτός είναι ο λόγος που ο πρωινός καφές είναι πιο βλαβερός για την υγεία μας

Σε ποια σοβαρή ασθένεια μπορεί να οδηγήσει;

Αυτός είναι ο λόγος που ο πρωινός καφές είναι πιο βλαβερός για την υγεία μας

Έλα παραδέξου το, πόσες φορές δεν έχεις καταναλώσει άπειρο καφέ το πρωί και μάλιστα πολύ δυνατό, μετά από μία βραδιά αϋπνίας; Ε αυτό πλέον οι επιστήμονες λένε πως δεν πρέπει να γίνεται διότι δεν πρόκειται να κάνεις καθόλου καλό στην υγεία σου και δεν κάνουνε πλάκα.

Είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις το πρωί, να πιείς δυνατό καφέ με άδειο στομάχι. Και δεν μιλάμε μόνο για τα κακά συμπτώματα που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο στο ίδιο το γαστρικό σου σύστημα αλλά και κάτι πλέον καινούριο, που μόλις τώρα ήρθε στην επιφάνεια μετά από μία έρευνα που έγινε.

Στο πανεπιστήμιο του Bath της Αγγλίας συνδύασαν στατιστικές κακού ύπνου και δυνατού καφέ. Συγκεκριμένα έψαξαν και βρήκαν τι επιπτώσεις μπορεί να έχει κάτι τέτοιο στον ανθρώπινο μεταβολισμό. Και φυσικά τα κατάφεραν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που βρήκαν είναι πολύ ανησυχητικό και δεν έχει να κάνει με τον πόνο στο στομάχι, κάτι που είναι κλασικό για αυτούς που πίνουν δυνατό καφέ χωρίς φαγητό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.