ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Dr Peter McCullough: «Oι πολλαπλοί εμβολιασμοί κατά Covid αυξάνουν την πιθανότητα καρκίνου και εγκεφαλικών»!

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει να πιέζει τους πολίτες να εμβολιαστούν ξανά!

Dr Peter McCullough: «Oι πολλαπλοί εμβολιασμοί κατά Covid αυξάνουν την πιθανότητα καρκίνου και εγκεφαλικών»!

Σε δύο πολύ ανησυχητικές αποκαλύψεις προχώρησε ο διάσημος καρδιολόγος Dr Peter McCullough γα τους εμβολιασμούς κατά Covid, ο οποίος προειδοποιεί ότι οι πολλαπλοί εμβολιασμοί  αυξάνουν τις πιθανότητες για καρκίνο και ότι όσοι εμβολιάστηκαν και εν συνεχεία νόσησαν με κορωνοϊό, είχαν μεγάλη πιθανότητα να πάθουν εγκεφαλικό!

Συγκεκριμένα για τους καρκίνους είπε:

«Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό. Το βλέπουμε τώρα με αρκετές αναφορές, -μία εξ’ αυτών από το “Singh” και συναδέλφους του Πανεπιστημίου του Pittsburgh, που δείχνει ότι το τμήμα “S2” της πρωτεΐνης ακίδας, μπορεί να επηρεάσει τα ογκοκατασταλτικά συστήματα “Ρ53” και “BRCA”.

Ο Kevin ΜcΚernan, εξέτασε δύο φιαλίδια της Pfizer, δύο της Μoderna και βρήκε σε  ένα από τα σετ φιαλιδίων αυτό που ονομάζεται “θραύσματα DNA, cDNA”, -σημαντικό τμήμα που προάγει καρκίνο, ονομαζόμενο SV40.

Συνεπώς αυτό είναι αλήθεια και, ορισμένα από τα φιαλίδια είναι μολυσμένα με DNA από την διαδικασία κατασκευής.

Αυτό σημαίνει κακά νέα για όσους εμβολιάζονται κάθε έξι μήνες!».

Για την αύξηση της πιθανότητας εγκεφαλικού είπε: «Όσοι εμβολιάστηκαν κατά του Covid και εν συνεχεία μέσα στις τέσσερις πρώτες εβδομάδες νόσησαν με κορωνοϊό, από την στιγμή που τα εμβόλια δεν λειτουργούν, τότε οι πιθανότητές τους να πάθουν εγκεφαλικό εκτοξεύονται»!

Μετά την λήξη της πανδημίας και των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών, έχουν ξεκινήσει σχεδόν παντού στον κόσμο πλην Ελλάδας, έρευνες για τα αποτελέσματά τους και τις παρενέργειες που μπορεί να προκάλεσαν.

Τα αποτελέσματα των ερευνών δεν είναι ενθαρρυντικά καθώς φαίνεται πως μετά τους εμβολιασμούς «τυχαίνει» να διανύουμε περίοδο υπερβάλλουσας θνητότητας.

Στην Ελλάδα η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει να πιέζει τους πολίτες να εμβολιαστούν ξανά από τον Σεπτέμβριο με το… νέο επικαιροποιημένο εμβόλιο κατά Covid!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.