ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Dr Ryan Cole: «Συνθετική ψευδοουριδίνη μπαίνει μέσα στο σώμα μας με τα mRNA εμβόλια» – Τι προκαλεί

«Παραμένει μέσα στα αγγεία του σώματος επί τουλάχιστον 128 ημέρες»

Dr Ryan Cole: «Συνθετική ψευδοουριδίνη μπαίνει μέσα στο σώμα μας με τα mRNA εμβόλια» – Τι προκαλεί

Νέες αποκαλύψεις για τα εμβόλια για τον κορωνοϊό έκανε ο παθολόγος γιατρός από το Αϊντάχο των ΗΠΑ, Dr. Ryan Cole.

Αναφέρεται στην ψευδοουρίνη, δομικό στοιχείο στο εμβόλιο της BioNTech-Pfizer και της Moderna! Η ψευδοουριδίνη είναι ισομερές της ουριδίνης, δηλαδή έχει τον ίδιο χημικό τύπο και μοριακή μάζα με την ουριδίνη, αλλά ελαφρώς διαφορετική διάταξη των μορίων. Στην περίπτωση των εμβολίων mRNA της BioNTech-Pfizer και της Moderna, για τη δημιουργία των εμβολίων mRNA χρησιμοποιείται μόνο ψευδοουριδίνη.

Αναφέρει ο γιατρός:

«Το mRNA γενικώς διασπάται μέσα σε λίγα λεπτά έως ίσως μία ώρα ή δύο. Το mRNA δεν πρέπει να παραμένει μέσα μας!

Αλλά όταν βάζετε αυτή την συνθετική ψευδοουριδίνη, το σώμα δεν ξέρει τι να κάνει με αυτό.

Και έτσι (η ψευδοουριδίνη) αποφεύγει αυτή τη διαδικασία διάσπασης και επίσης αποφεύγει την ανοσολογική απόκριση.

Αλλά επίσης απορρυθμίζει το ανοσοποιητικό μας σύστημα κάτι που δεν είναι καλό, επειδή άλλα πράγματα, όπως καρκίνοι και ιοί, ξυπνούν…

Ιδέα δεν έχουμε για πόσο καιρό παραμένει αυτή η συνθετική αλληλουχία.

Γνωρίζουμε από νεκροτομικές μελέτες της Dr Burkhardt στην Γερμανία ότι παραμένει μέσα στα αγγεία του σώματος επί τουλάχιστον 128 ημέρες. Μεγάλο χρονικό διάστημα. Κι η ακίδα που παράγει προκαλεί παθολογικές μεταβολές στο σώμα. Μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση και έτσι ακούμε για νέους ανθρώπους που πεθαίνουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.