ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Επιστολή διαμαρτυρίας από την ΕΙΝΑΠ για την υποστελέχωση στο νοσοκομείο της Νίκαιας

Υπάρχουν τμήματα που απειλούνται με κλείσιμο

Επιστολή διαμαρτυρίας από την ΕΙΝΑΠ για την υποστελέχωση στο νοσοκομείο της Νίκαιας

Η ΕΙΝΑΠ, με νέα ανακοίνωση της προς τη διοίκησης της 2ης Υ.ΠΕ., κάνει λόγο για τραγική υποστελέχωση στο νοσοκομείο της Νίκαιας, τονίζοντας πως υπάρχουν τμήματα που απειλούνται με κλείσιμο.

«Στο Παθολογοανατομικό τμήμα, το οποίο αναλαμβάνει πάνω από 15.000 βιοψίες το χρόνο, λειτουργεί μόνο με 3 μόνιμους γιατρούς και 1 επικουρικό σε σύνολο 5 οργανικών θέσεων.

Λόγω του όγκου δε των περιστατικών έχει ήδη γίνει αίτημα για αύξηση των οργανικών θέσεων στις 7, ώστε να αποφεύγονται οι επικίνδυνες για την υγεία των ασθενών καθυστερήσεις στα αποτελέσματα των βιοψιών, που μπορεί να φτάσουν τους 5 μήνες!», αναφέρει η ΕΙΝΑΠ στην ανακοίνωση και συνεχίζει:

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...

«Όσον αφορά στο Κυτταρολογικό τμήμα, απειλείται με κλείσιμο καθώς ο μοναδικός μόνιμος γιατρός συνταξιοδοτείται σε 2 μήνες!».

Επίσης η ΕΙΝΑΠ αναφέρει πως στο Ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου η έλλειψη προσωπικού δημιουργεί πρόβλημα και στην τακτική εφημερία του νοσοκομείου αλλά και στις εφημερίες, όπου η συμβολή του απεικονιστικού ελέγχου είναι απαραίτητη.

«Στο τμήμα υπερήχων λοιπόν υπηρετούν 3 μόνιμοι γιατροί, ενώ υπηρετούσαν 8, στο τμήμα αξονικού τομογράφου 5, ενώ ήταν 12 και στο κλασικό ακτινολογικό μόνο 2 μόνιμοι γιατροί! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την περιστολή της τακτικής λειτουργίας του αξονικού τομογράφου, στον οποίο πλέον δεν γίνονται εξετάσεις σε εξωτερικούς ασθενείς (οι οποίοι με μαθηματική ακρίβεια σπρώχνονται στον ιδιωτικό τομέα), τις καθυστερήσεις στην εφημερία αλλά και στην πραγματοποίηση εξετάσεων σε νοσηλευόμενους ασθενείς και φυσικά την εξουθένωση του προσωπικού», υπογραμμίζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η ΕΙΝΑΠ με την ανακοίνωσή της απαιτεί την άμεση στελέχωση και των τριών τμημάτων με όλο το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό, αλλά και την μονιμοποίηση όλων των επικουρικών χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.