ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στοιχεία σοκ από τις ΗΠΑ: Διπλάσιοι νεκροί από τα εμβόλια COVID-19 από όλα τα εμβόλια των τελευταίων 30 ετών μαζί!

Στοιχεία σοκ από τις ΗΠΑ: Διπλάσιοι νεκροί από τα εμβόλια COVID-19 από όλα τα εμβόλια των τελευταίων 30 ετών μαζί!

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του CDC, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα την Κυριακή 14 Αυγούστου και αφορούν τις καταγραφές παρενεργειών στο σύστημα VAERS, από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού έχουν πεθάνει στις ΗΠΑ διπλάσιοι απ’ ότι έχουν πεθάνει απ’ όλα τα εγκεκριμένα εμβόλια του FDA τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Συγκεκριμένα τους τελευταίους 8,5 μήνες έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ 12.791 θάνατοι, 16.044 μόνιμες παρενέργειες, 70.667 επισκέψεις σε νοσοκομείο, 51.242 νοσηλείες και 13.139 σοβαρές παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με το vaccineimpact.

Από την πλευρά του το CDC απαντάει πως αυτά τα στοιχεία είναι «συμπτώσεις» και δεν συνδέονται με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Να τονίσουμε εδώ πως το VAERS καταγράφει όλες τα δηλωμένα συμβάντα τα οποία γίνονται μετά τον εμβολιασμό. Αυτό σημαίνει πως μερικά δεν καταγράφονται καθόλου -είτε λόγω ευθύνης του ασθενή, είτε λόγω ευθύνης του ιατρού- ενώ μερικά που καταγράφονται τελικά δεν συνδέονται με τον εμβολιασμό. Αυτό ελέγχεται στη συνέχεια από επιστήμονες, οι οποίοι κάνουν αυτοψία ή νεκροψία.

Παρόλα αυτά οι αριθμοί είναι σαφέστατοι, καθώς μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού έχουν καταγραφεί 12.791 θάνατοι στις ΗΠΑ, όταν τα τελευταία 30 χρόνια είχαν καταγραφεί 6.068 θάνατοι απ’ όλα τα άλλα εμβόλια, στα οποία επίσης γίνεται με τον ίδιο τρόπο η καταγραφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Nα σημειώσουμε πως στις ΗΠΑ έχουν εμβολιαστεί περίπου 198 εκατ. άνθρωποι, ανάμεσα τους και παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.