ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

David E.Martin: «Οι εταιρείες ήξεραν για τον κορωνοϊό είκοσι χρόνια πριν την εμφάνιση του»

David E.Martin: «Οι εταιρείες ήξεραν για τον κορωνοϊό είκοσι χρόνια πριν την εμφάνιση του»

Είκοσι περίπου χρόνια πριν από την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού οι φαρμακευτικές εταιρείες είχαν καταθέσει πατέντες για την παρασκευή εμβολίων κατά ιών και κορωνοϊών.

Σε έρευνα που διεξήγαγε ο αναλυτής David E. Martin ανακάλυψε πως υπάρχουν αρχεία που χρονολογούνται από το 2000 και έπειτα και τα οποία αφορούν τους κορωνοϊούς, τη σύνθεσή τους και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Αυτό μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα: Ένα: Ο κορωνοϊός είναι φτιαγμένος στο εργαστήριο και οι φαρμακευτικές συμμετέχουν σε μια παγκόσμια συνωμοσία με πειραματόζωα τους ανθρώπους.

Δύο: Ο κορωνοϊός δεν είναι καθόλου νέος -όπως από την αρχή προσπαθούν να μας πείσουν τα media- αλλά ότι πρόκειται για μια νέα εκδοχή μιας παλαιότερη οικογένειας κορονοϊών.

Αυτή μάλιστα είναι και η εκδοχή του Γερμανού επιδημιολόγου Σουχαρίτ Μπαγκντί που από την αρχή της πανδημία επιμένει πως η ανθρωπότητα δεν πρέπει να τρομοκρατείται διότι ζει με τους κορωνοϊούς εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια και το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι απολύτως προετοιμασμένο για να τους αντιμετωπίζει χωρίς να χρειάζεται γενετικές επιδιορθώσεις (mRNA εμβόλια).

https://www.vimeo.com/616060505

Ο κ. Martin έδωσε συνέντευξη, μαζί με τον πολιτικό Reiner Füllmich, παραθέτοντας στοιχεία από την έρευνά του και εν ολίγοις αποκαλύπτοντας ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες προετοιμάζονταν εδώ και καιρό για μια πανδημία.

Αυτό σημαίνει ότι η ελίτ των παγκοσμιοποιητών σχεδίαζε για είκοσι χρόνια τα σημερινά μέτρα κοινωνικής μηχανικής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.