Από το εμβόλιο oι θρομβώσεις του 35χρονου – Διοικητής «ΠΑΓΝΗ»: «Κάναμε όλες τις εξετάσεις – Είμαστε σίγουροι»

Από το εμβόλιο oι θρομβώσεις του 35χρονου – Διοικητής «ΠΑΓΝΗ»: «Κάναμε όλες τις εξετάσεις – Είμαστε σίγουροι»

Εξελίξεις για την περιπέτεια που πέρασε ο 35χρονος Αλέξανδρος Μεταξάκης, ο οποίος εμβολιάστηκε με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Θυμίζουμε πως ο άτυχος άνδρας είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca την Μεγάλη Πέμπτη και 11 μέρες μετά εμφάνισε σοβαρά συμπτώματα παράλυσης στο αριστερό του πόδι σε σημείο να κινδυνεύει άμεσα με ακρωτηριασμό.

Εν τέλει οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τον θρόμβο στο πόδι, ωστόσο η περιπέτεια για τον ίδιο δεν τελείωσε, καθώς το Σάββατο εμφάνισε νέα ανησυχητικά συμπτώματα.

Αυτή τη φορά το πρόβλημα εντοπιζόταν στην καρωτίδα, όπου οι γιατροί βρήκαν νέο θρόμβο.

Όπως παραδέχθηκε και επίσημα στο OPEN, ο Διοικητής του «ΠΑΓΝΗ», Γιώργος Χαλκιαδάκης, μετά από εξιδεικευμένες εξετάσεις, οι επιπλοκές στην υγεία του 35χρονου, ο οποίος δεν είχε κανένα ιστορικό, οφείλονται στο εμβόλιο.

«Κάναμε όλες τις εξετάσεις οι οποίες έπρεπε να γίνουν και από τη στιγμή που μας ήρθαν θετικές είμαστε τώρα σίγουροι ότι είναι από το εμβόλιο».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=26&v=Wme561vEvk0&feature=emb_title&ab_channel=OPEN

Παρά τα αδιάσειστα στοιχεία όμως και τις ομολογίες γιατρών που παρακολουθούν εδώ και μέρες τον 35χρονο, πληροφορίες αναφέρουν πως η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών αποφεύγει προς ώρας να πάρει ξεκάθαρη θέση πάνω στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.