Ομολογία Pfizer: «Τα εμβόλια Covid-19 δεν ήταν ποτέ ασφαλή για τις εγκύους! – Συγγνώμη για τους νεκρούς, κάναμε λάθος»

Τουλάχιστον 49 Έλληνες έχασαν τη ζωή τους μετά από εμβολιασμό με το σκεύασμα της Pfizer

Ομολογία Pfizer: «Τα εμβόλια Covid-19 δεν ήταν ποτέ ασφαλή για τις εγκύους! – Συγγνώμη για τους νεκρούς, κάναμε λάθος»

Σε μια παραδοχή που σίγουρα δεν είναι αρκετή για να ιάνει τον πόνο που σκόρπισε, η φαρμακοβιομηχανία Pfizer, η οποία εμβολίασε κατά του Covid-19 εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο, παραδέχθηκε ότι «τα εμβόλια δεν ήταν ποτέ ασφαλή για τις εγκύους»! 

Να υπενθυμίσουμε τα λόγια των «ειδικών» της κυβέρνησης, ότι «ήταν απόλυτα ασφαλή για τις εγκύους»!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Brownstone Institute, το οποίο επικαλείται έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από την Pfizer και κατατέθηκε στην ρυθμιστική αρχή της Αυστραλίας, υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία για τα εμβόλια Covid-19 τα οποία είχαν αποσιωπηθεί από την εταιρεία, πολλά απ’ αυτά αφορούν την εγκυμοσύνη.

Προσοχή: Αυτή η έρευνα έγινε το 2021! Δηλαδή πριν ξεκινήσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία γνώριζε τα αποτελέσματα από την αρχή! 

Όπως γράφει το άρθρο:

Tα εμβόλια mRNA κυκλοφόρησαν παγκοσμίως στις αρχές του 2021 με το σύνθημα «ασφαλές και αποτελεσματικό». Με τρόπο ασυνήθιστο για μια νέα κατηγορία φαρμάκων, σύντομα συστήθηκαν από τις αρχές δημόσιας υγείας για εγκύους γυναίκες .

Μέχρι τα τέλη του 2021, γυναίκες σε ηλικία εργασίας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ήταν έγκυοι, απολύονταν από την εργασία επειδή δεν συμφώνησαν να τους χορηγηθεί ένεση.

Όσοι έλαβαν τα εμβόλια mRNA το έκαναν με βάση την εμπιστοσύνη στις υγειονομικές αρχές: Το επιχείρημα ήταν είναι ότι δεν θα είχαν εγκριθεί εάν τα στοιχεία δεν ήταν απολύτως σαφή.

Πρόσφατα, όμως, μια εκτενής έκθεση αξιολόγησης εμβολίων που χρηματοδοτήθηκε από την Pfizer και υποβλήθηκε στην ρυθμιστική αρχή της Αυστραλίας, την Διοίκηση Θεραπευτικών Αγαθών (TGA) με ημερομηνία Ιανουαρίου 2021, κυκλοφόρησε κατόπιν αιτήματος για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOI).

Η έκθεση περιέχει σημαντικές νέες πληροφορίες που είχαν αποσιωπηθεί από την TGA και από την ίδια την Pfizer. Πολλά από αυτά σχετίζονται άμεσα με το θέμα της ασφάλειας στην εγκυμοσύνη και τις επιπτώσεις της στην γονιμότητα των γυναικών σε αναπαραγωγική ηλικία.

Ολόκληρη η έκθεση είναι σημαντική, αλλά τέσσερα βασικά σημεία δεδομένων ξεχωρίζουν:

  • Η ταχεία μείωση των αντισωμάτων και των Τ κυττάρων σε πιθήκους μετά την δεύτερη δόση.
  • Μελέτες βιοκατανομής (προηγουμένως κυκλοφόρησαν το 2021 μέσω αιτήματος FOI στην Ιαπωνία).
  • Δεδομένα σχετικά με τον αντίκτυπο των αποτελεσμάτων γονιμότητας για αρουραίους.
  • Δεδομένα για εμβρυϊκές ανωμαλίες σε αρουραίους.

Εστιάζουμε στα τρία τελευταία στοιχεία, καθώς, για το πρώτο σημείο, αρκεί να παραθέσουμε την ίδια την αναφορά «Τα αντισώματα και τα Τ κύτταρα σε πιθήκους μειώθηκαν γρήγορα σε διάστημα 5 εβδομάδων μετά την δεύτερη δόση του BNT162b2 (V9), εγείροντας ανησυχίες για την μακροπρόθεσμη ανοσία .»

Αυτό το σημείο υποδηλώνει ότι οι ρυθμιστές θα έπρεπε να είχαν προβλέψει την ταχεία μείωση της αποτελεσματικότητας και πρέπει να γνώριζαν εξαρχής ότι η αρχική «πορεία» δύο δόσεων ήταν απίθανο να προσδώσει διαρκή ανοσία και, ως εκ τούτου, θα απαιτούσε πολλαπλές επαναλαμβανόμενες δόσεις.

Αυτή η προσδοκία αποτυχίας επισημάνθηκε πρόσφατα από τον Δρ. Anthony Fauci , πρώην διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH).

Τα τρία εναπομείναντα στοιχεία θα πρέπει να αποτελούν σημαντική αιτία συναγερμού στο φαρμακευτικό ρυθμιστικό σύστημα.

Η πρώτη, όπως αποκαλύφθηκε το 2021, αφορούσε μελέτες βιοκατανομής του φορέα νανοσωματιδίων λιπιδίων (LNP) σε αρουραίους, χρησιμοποιώντας ένα ένζυμο λουσιφεράση για να αντικαταστήσει το εμβόλιο mRNA .

Η μελέτη έδειξε ότι το εμβόλιο θα ταξιδέψει σε όλο το σώμα μετά την ένεση και θα βρίσκεται όχι μόνο στο σημείο της ένεσης αλλά σε όλα τα όργανα που ελέγχθηκαν, με υψηλή συγκέντρωση στις ωοθήκες, το ήπαρ, τα επινεφρίδια και τη σπλήνα.

Οι αρχές που διαβεβαίωσαν τους εμβολιασμένους στις αρχές του 2021 ότι το εμβόλιο παραμένει στο χέρι, όπως γνωρίζουμε εδώ και δύο χρόνια, έλεγαν ψέματα. 

Συγκέντρωση λιπιδίων ανά γραμμάριο, υπολογιζόμενη εκ νέου ως ποσοστό του σημείου της ένεσης.

Όσον αφορά τον αντίκτυπο στην γονιμότητα και τις εμβρυϊκές ανωμαλίες, η έκθεση περιλαμβάνει μια μελέτη σε 44 αρουραίους και περιγράφει δύο βασικές μετρήσεις, το ποσοστό απώλειας εγκυμοσύνης και τον αριθμό των ανωμαλιών ανά έμβρυο (επίσης εκφράζεται ανά γέννα). Και στις δύο περιπτώσεις, οι μετρήσεις ήταν σημαντικά υψηλότερες για τους εμβολιασμένους αρουραίους από ό,τι για τους μη εμβολιασμένους αρουραίους.

Αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι δεν υπάρχει βάση για να ειπωθεί ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές στην εγκυμοσύνη.

Η συγκέντρωση των LNPs στις ωοθήκες, το διπλασιασμένο ποσοστό απώλειας εγκυμοσύνης και το αυξημένο ποσοστό εμβρυϊκών ανωμαλιών σε όλες τις μετρούμενες κατηγορίες υποδεικνύουν ότι ο καθορισμός μιας ετικέτας ασφαλούς κατά την εγκυμοσύνη (κατηγορία Β1 στην Αυστραλία) ήταν αντίθετος με τα διαθέσιμα στοιχεία.

Τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι όχι μόνο το συνθήματα «ασφαλές και αποτελεσματικό» της κυβέρνησης δεν ήταν ακριβές, αλλά ήταν εντελώς παραπλανητικό σε σχέση με τα διαθέσιμα δεδομένα ασφάλειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επί της ουσίας πρόκειται για μια ομολογία «βόμβα» από την εταιρεία, η οποία -με τη βοήθεια των κυβερνήσεων- υποχρέωσε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εκατομμύρια πολίτες να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό και έρχεται λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση της έκθεσης του ΕΟΦ, σύμφωνα με την οποία 63 Έλληνες έχασαν τη ζωή τους μετά από εμβολιασμό μέχρι το 2022, οι 49 απ’ αυτούς από Pfizer. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.