ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

4 τρικς στο μακιγιάζ που σε δείχνουν φρέσκια και λαμπερή

4 τρικς στο μακιγιάζ που σε δείχνουν φρέσκια και λαμπερή

Μπορεί να επιδιώκεις να κοιμάσαι 8 ώρες κάθε βράδυ για να δείχνεις φρέσκια και ξεκούραστη το επόμενο πρωί, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τα καταφέρνεις πάντα. Έτσι, πολλά πρωινά η επιδερμίδα σου φαίνεται αφυδατωμένη και μουντή ακόμη κι αν έχεις φορέσεις το make up σου και έχεις καλύψει με concealer τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου.

Υπάρχουν όμως 4 τρικς που υπόσχονται να σου δώσουν τη λύση που χρειάζεσαι για να δείχνεις φρέσκια και λαμπερή κάθε στιγμή. Πάρε χαρτί και μολύβι, σημείωσέ τα και δοκίμασέ τα άμεσα.

1. Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση

Είναι το Α και το Ω για ένα πετυχημένο beauty look. Εφάρμοσε την ενυδατική κρέμα σου σε όλο το πρόσωπο κάνοντας ένα καλό μασάζ. Αυτό σίγουρα, θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σου.

2. Μην ξεχάσεις το primer σου

Είναι το προϊόν που θα χαρίσει μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ σου και είναι η κατάλληλη βάση που θα αναδείξει το foundation σου.

3. Λίγη λευκή ή κρεμ σκιά θα δώσει λάμψη

Στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου εφάρμοσε μικρή ποσότητα από μία λευκή ή ζαχαρί σκιά. Αυτομάτως, τα μάτια σου θα δείχνουν μεγαλύτερα και το βλέμμα σου φρέσκο και λαμπερό.

4. Χρησιμοποίησε ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες σου

Κάνει θαύματα, γι’ αυτό καλό είναι να το έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου. Οι βλεφαρίδες σου θα δείχνουν πιο μακριές και τα μάτια σου μεγαλύτερα. Επιπλέον, αμέσως μετά την εφαρμογή της μάσκαρά σου το βλέμμα σου θα δείχνει υπέροχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: joytv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.