ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κάνε το όπως η Κάιλα Ιτσίνες: Οι ασκήσεις που πρέπει να κάνουμε πριν κοιμηθούμε αλλά και όταν ξυπνάμε (βίντεο)

Κάνε το όπως η Κάιλα Ιτσίνες: Οι ασκήσεις που πρέπει να κάνουμε πριν κοιμηθούμε αλλά και όταν ξυπνάμε (βίντεο)

Η Αυστραλή Κάιλα Ιτσίνες, δημοσίευσε σε δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει τις βασικές ασκήσεις που πρέπει να κάνει κανείς κάθε πρωί μόλις ξυπνήσει, αλλά και πριν κοιμηθεί.

Η 29χρονη διάσημη personal trainer, που είναι ελληνικής καταγωγής, μοιράστηκε τα βίντεο με τις ασκήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να παρακινήσει όσους εργάζονται από το σπίτι να κάνουν διατάσεις πριν βρεθούν σε μία καρέκλα για το υπόλοιπο της μέρας.

«Είναι κανείς σαν εμένα και δυσκολεύεται να ξυπνήσει με κίνητρο το πρωί ή αγωνίζεται να χαλαρώσει τα βράδια;», έγραψε στην ανάρτηση και συνέχισε:

​«Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι σημαντικό να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να ακολουθήσουμε μια καθημερινή ρουτίνα (όσο καλύτερα μπορούμε) για να βοηθήσουμε τα σώματά μας να αναγνωρίσουν πότε είναι ώρα να ξυπνήσουμε και να χαλαρώσουμε».

Όπως εξηγεί η Daily Mail, οι παρακάτω ασκήσεις λειτουργούν για τους βασικούς μύες που χρησιμοποιούμε για να καθίσουμε και να κάνουμε τις βασικές καθημερινές εργασίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CCLciGlFtSA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.