ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αυτές είναι έξι ασκήσεις κοιλιακών που μπορείς να κάνεις παντού

Οι κοιλιακοί είναι από τις ομάδες μυών που έχουν τις μικρότερες απαιτήσεις σε γυμναστηριακό εξοπλισμό

Αυτές είναι έξι ασκήσεις κοιλιακών που μπορείς να κάνεις παντού

Οι ασκήσεις των κοιλιακών είναι ίσως η πιο μισητή κατηγορία ασκήσεων για πολλούς.

Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί, και η κάπως επίπεδη κοιλιά αν είσαι σε πιο αρχάριο στάδιο, είναι το Ιερό Δισκοπότηρο της παραλιακής σου εμφάνισης.

Οι κοιλιακοί είναι από τις ομάδες μυών που έχουν τις μικρότερες απαιτήσεις σε γυμναστηριακό εξοπλισμό και τις περισσότερες φορές αρκεί μια επίπεδη επιφάνεια.

Shoulder taps

Ξεκίνα από την άνω θέση σαν να κάνεις push ups και φέρε το δεξί σου χέρι στον αριστερό ώμο. Μείνε εκεί για 3 δευτερόλεπτα και μετά κάνε το άλλο χέρι. Κάνε 3 σετ των 12 επαναλήψεων με μικρά διαλείμματα στο μεταξύ.

Hollow Hold

Ξεκίνα ανάσκελα και φέρε τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι σου. Με τα πόδια σε έκταση προσπάθησε να τα σηκώσεις μερικά εκατοστά, όπως και τους ώμους σου. Στην όλη προσπάθεια προσπάθησε να συμπιέζεις τον κορμό σου.

Butterfly crunch

Ένωσε τα πέλματά σου και φέρε τα χέρια σου χιαστί μπροστά από το στέρνο. Σήκωσε τον κορμό σου μέχρι να ακουμπήσουν τα χέρια στα γόνατα. Κάθε φορά που επανέρχεσαι στην οριζόντια θέση, κάντο όσο πιο αργά μπορείς.

Side plank

Με τον αγκώνα να σε στηρίζει στο πλάι σήκωσε το πόδι στον αέρα όσο μπορείς και μείνε σε αυτή τη στάση. Κράτα αυτή τη στάση για μισό λεπτό και άλλαξε πλευρά για το άλλο πόδι.

Cocoon

Ξεκίνα ανάσκελα και φέρε τα γόνατά σου όσο πιο κοντά μπορείς στο στέρνο. ταυτόχρονα από εκεί που έχεις τα χέρια πίσω από το κεφάλι φέρτα μπροστά, παράλληλα με τα πόδια. Μείνε 2-3 δευτερόλεπτα σε κάθε στάση και επανέλαβε.

Bear hold

Ξεκίνα γονατιστός στα τέσσερα και σήκωσε τα γόνατά σου μερικά εκατοστά από το έδαφος. Διατήρησε τον κορμό σου σε παράλληλη θέση με το έδαφος και σφίξε την κοιλιά σου παραμένοντας για λίγα δευτερόλεπτα σε αυτή τη θέση.

Το μυστικό για να μην βαρεθείς και εγκαταλείψεις γρήγορα την προσπάθεια είναι να έχεις ποικιλία ασκήσεων ώστε με το που νιώσεις τη ματαιότητα της κόπωσης και της ρουτίνας να πλησιάζει, να πας αμέσως στην επόμενη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με ένα rotation 6 ασκήσεων θα καταφέρεις να διατηρήσεις την στοχοπροσήλωση για ένα ζηλευτό σώμα παραλίας. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη απόβαση στις αμμουδιές και τίποτα δεν μπορεί να αναβάλει την προετοιμασία σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.