ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτοί είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να χάσεις λίπος

Οι 5 καλύτερες ασκήσεις

Αυτοί είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να χάσεις λίπος

Είτε θες να χάσεις το περιττό λίπος, είτε να συντηρήσεις το σώμα σου, αυτοί είναι οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι.

Η μέρα μεγαλώνει, καιρός ανοίγει και αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα. Όλα αυτά που περιδρόμιασες κατά τη διάρκεια του χειμώνα, με πρόφαση τη μεγαλύτερη ανάγκη του οργανισμού σου, ήρθε η ώρα να τα χάσεις.

Εντάξει, δεν ήταν και τόσο πρόφαση, όντως τον χειμώνα έχεις μεγαλύτερη όρεξη και έχει να κάνει περισσότερο με τα επίπεδα μελατονίνης.

Όμως σιγά-σιγά πρέπει να αρχίσεις να μαζεύεσαι καθώς το καλοκαίρι κοντοζυγώνει και μέχρι να το πάρεις χαμπάρι δεν θα προλάβεις να χαλιναγωγήσεις τον μεταβολισμό σου.

Οι 5 παρακάτω μορφές άσκησης είναι ιδανικές για αυτόν τον σκοπό. Αν τις συνδυάσεις κιόλας σε μια μορφή rotation αυξάνεις τις πιθανότητες για να μην τις βαρεθείς και παρατήσεις την προσπάθεια στη μέση.

Τρέξιμο: Ίσως ο βασιλιάς των ασκήσεων για μείωση βάρους. Ανεξάρτητα από το επίπεδό σου πάντα μπορείς να τρέξεις μερικά χιλιόμετρα. Βάλε την αγαπημένη σου playlist για να κάνεις πιο ενδιαφέρουσα τη διαδικασία και βγες στους δρόμους.

Κολύμβηση: Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να χάσεις βάρος και φτιάξεις γράμμωση. Ίσως είναι δύσκολο για την ώρα με τους περιορισμούς στα κολυμβητήρια, αλλά αν έχεις τη δυνατότητα, αξιοποίησέ τη.

Yoga: Έχει το ασύγκριτο πλεονέκτημα ότι μπορείς να την κάνεις παντού και ο αναγκαίος εξοπλισμός είναι απειροελάχιστος. Ακόμα και με 4 διαφορετικές στάσεις σε επανάληψη με τις απαραίτητες αναπνοές ενδιάμεσα, έχεις βάλει τα θεμέλια για χάσιμο βάρους.

Push-ups: Οι ασκήσεις με μοναδικό βάρος το ίδιο σου το σώμα είναι ιδανικές για να τις στριμώξεις σε ένα γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα. Δεν έχουν καμία απαίτηση εξοπλισμού και έχουν μεγάλο εύρος με λίγη φαντασία. Εκτός από push-ups και τις άπειρες παραλλαγές τους, μπορείς να δοκιμάσεις έλξεις, squats κλπ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Pilates: Μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική άσκηση σε σχέση με τις υπόλοιπες που παρουσιάζονται, αλλά είναι ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσεις. Ακόμα μπορείς να την έχεις σαν παράλληλη άσκηση μαζί με κάποια άλλη για να αποκομίζεις τα οφέλη της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.