ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καλιφόρνια: Μαγνητικός τομογράφος «ρούφηξε» νοσοκόμα μαζί με το κρεβάτι ασθενή (βίντεο)

Δύο βίδες καρφώθηκαν πάνω στο σώμα της και υπέστη συντριπτικά κατάγματα

Καλιφόρνια: Μαγνητικός τομογράφος «ρούφηξε» νοσοκόμα μαζί με το κρεβάτι ασθενή (βίντεο)

Ένα φρικτό ατύχημα σημειώθηκε σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια, όταν ο μαγνητικός τομογράφος «ρούφηξε» μια νοσοκόμα μαζί με το κρεβάτι ενός ασθενή, με αποτέλεσμα να «καταπιεί» την άτυχη γυναίκα και να την τραυματίσει σοβαρά.

Η New York Post αναφέρει ότι το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο ιατρικό κέντρο Redwood City της Καλιφόρνια, ωστόσο τώρα ήρθε στη δημοσιότητα, γιατί ολοκληρώθηκε η σχετική εσωτερική έρευνα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Ainah Cervantes μπήκε στο θάλαμο με τον μαγνητικό τομογράφο, ώστε να εξυπηρετήσει έναν ασθενή που βρίσκονταν στο κρεβάτι. Τότε, το μηχάνημα πήρε μπροστά και ρούφηξε την ίδια και το κρεβάτι.

«Ένιωθα να με σπρώχνουν», είπε η γυναίκα και πρόσθεσε πως «αν δεν πήγαινα προς τα πίσω που με τραβούσε εκείνη τη στιγμή, το κρεβάτι θα καρφώνονταν πάνω μου και θα με σκότωνε».

Η Ainah Cervantes επέζησε λοιπόν, ωστόσο δύο βίδες καρφώθηκαν πάνω στο σώμα της και υπέστη συντριπτικά κατάγματα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργείο και μήνες για να αναρρώσει.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι έκτοτε έχουν ξεσπάσει αντιδράσεις, γιατί την ημέρα του ατυχήματος φέρεται να μην υπήρχαν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, όπως κάποιος χειριστής του τομογράφου μέσα στην αίθουσα, ενώ δεν ήχησε ο απαραίτητος συναγερμός σε αυτές τις περιπτώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο έχουν σημειωθεί κι άλλα ατυχήματα στον μαγνητικό τομογράφο, όπως το 2015 όπου το μηχάνημα ρούφηξε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, ευτυχώς χωρίς κάποιον άνθρωπο πάνω του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.