ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μας κοροϊδεύουν: Ο υπουργός Υγείας Θ.Πλεύρης δηλώνει τώρα ότι «Ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους»!

«Όποιος θέλει προστασία να φοράει μάσκα»

Μας κοροϊδεύουν: Ο υπουργός Υγείας Θ.Πλεύρης δηλώνει τώρα ότι «Ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους»!

Ποιος κοροϊδεύει ποιον σε αυτή την κοινωνία είναι το ερώτημα μετά την εμφάνιση του υπουργού Υγείας Θ.Πλεύρη σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Δευτέρας.

Ο ίδιος απεφάνθη πως η μετάδοση του κορωνοϊού δεν γίνεται πλέον στους κλειστούς χώρους!

Ερωτηθείς χαρακτηριστικά γιατί η πολιτεία δεν παίρνει μέτρα ώστε να αντιμετωπιστεί το νέο κύμα, που βρίσκεται σε έξαρση υποστήριξε πως «η μετάδοση δεν γίνεται στους κλειστούς χώρους».

Πρόσθεσε πως «υπάρχει σύσταση για τη χρήση μάσκας όπου υπάρχει συνωστισμός. Όμως η μετάδοση δεν γίνεται στους κλειστούς χώρους».

Συνεχίζοντας αναφορικά με τη χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους, ο κ. Πλεύρης συμπλήρωσε: «Υποχρεωτικότητα έχουμε στα ΜΜΜ αστικού τύπου που είναι χώρος μετάδοσης. Όσοι θέλουν μεγαλύτερη ασφάλεια κάνουν χρήση μάσκα».

Ο υπουργός βέβαια ξέχασε βεβαίως να συμπληρώσει πώς οι τουρίστες δεν υποχρεούνται να ακολουθούν αυτά τα μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.