N.Wolf: «Γι’ αυτό προκαλούν παρενέργειες τα mRNA εμβόλια – Η Pfizer ήξερε ότι η πρωτεΐνη ακίδα πάει παντού»

Σοβαρές αποκαλύψεις για τα εμβόλια για τον κορωνοϊό

N.Wolf: «Γι’ αυτό προκαλούν παρενέργειες τα mRNA εμβόλια – Η Pfizer ήξερε ότι η πρωτεΐνη ακίδα πάει παντού»

Η Δρ Naomi Wolf, Διευθύνων Σύμβουλος του Dailyclout.io, κάνει σοβαρές αποκαλύψεις για τα mRNA εμβόλια και τον τρόπο με τον οποίο αυτά λειτουργούν και προκαλούν παρενέργειες στους ανθρώπους. 

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Πού πάει η πρωτεΐνη ακίδα; Πού πάει η ένεση;

Η αναφορά που βασίζεται σ’ αυτά τα εσωτερικά έγγραφα τα οποία ο FDA ήθελε να αποκρύψει για 75 χρόνια δείχνει που πηγαίνει. Κι αυτό είναι πολύ ανησυχητικό επειδή η είδηση είναι ότι υπάρχει μια μελέτη που έκανε η Pfizer σε αρουραίους Wistar Han και άλλα θηλαστικά, η οποία δείχνει ότι τα υλικά διασκορπίστηκαν σε όλα τους τα όργανα!

Αυτό πηγαίνει σ’ ολόκληρο το σώμα σας, εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος, διαθέτει έναν θρομβογόνο μηχανισμό και παραμένει εκεί.

Αυτά υπάρχουν σε έγγραφα της ίδιας της Pfizer!

Και υπάρχει μια πολύ επιμελημένη αναφορά επίσης ”για την έκφραση της κωδικοποίησης της λουσιφεράσης στο (εμβόλιο της) Moderna!!!!”

Γνωρίζουν την αλήθεια και λένε ψέματα»!

Ποιος πιστεύετε ότι ήταν ο ρόλος του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στις υποκλοπές των κινητών τηλεφώνων πολιτικών και δημοσιογράφων;

  • Δεν γνώριζε (4%, 1.250 Votes)
  • Αυτός είχε δώσει την εντολή (81%, 24.454 Votes)
  • Πιθανόν να γνώριζε (10%, 3.010 Votes)
  • Μάλλον αγνοούσε τα πάντα (3%, 1.011 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 402 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.127

Loading ... Loading ...
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.