ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ομολογία Βασιλακόπουλου για τα εμβόλια: «Κατασκευάστηκαν μόνο για τον αρχικό COVID-19» – Δεν είναι πλέον αποτελεσματικά!

Μίλησε για... νέο εμβόλιο που έρχεται!

Ομολογία Βασιλακόπουλου για τα εμβόλια: «Κατασκευάστηκαν μόνο για τον αρχικό COVID-19» – Δεν είναι πλέον αποτελεσματικά!

Και οι προηγουμένως λαλίστατοι ειδικοί της τηλεόρασης – κυβέρνησης για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων πλέον ομολογούν ότι τα εμβόλια που υποχρεώνουν τον κόσμο να κάνει ήταν για την αρχική μορφή του κορωνοϊού!

Έτσι σήμερα σε μεσημεριανή εκπομπή ο Θ.Βασιλακόπουλος που φώναζε και ξαναφώναζε για τα εμβόλια λέγοντας ότι θα πρέπει να κάνουμε και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη δόση έρχεται να μας πει ότι το εμβόλιο είχε παραχθεί μόνο για την αρχική μορφή του κορωνοϊού.

Και από εκείνη την στιγμή μέχρι σήμερα έχουν έρθει τόσες μεταλλάξεις που δεν τις καλύπτει το εμβόλιο που όμως έλεγε ότι έπρεπε να κάνουμε.

Το βίντεο των δηλώσεων του είναι αποκαλυπτικό:

Δηλαδή σαν να λέει ότι τζάμπα εμβολιάστηκαν όσοι εμβολιάστηκαν με δεύτερες και τρίτες δόσεις, αλλά “πιστός” στις “παραδόσεις” του μίλησε για… νέο εμβόλιο που έρχεται από τον χειμώνα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα τώρα συνέστησε ότι “πρέπει να πάμε σε μία φάση συμβίωσης μαζί του αποφεύγοντας τις κακοτοπιές”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.