ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο πρώην αντιπρόεδρος Pfizer Δρ. Michael Yeadon ισχυρίζεται ότι: «Ο ιός Covid-19 δεν υπήρχε καν»

«Στόχος είναι ο ολοκληρωτικός έλεγχος όλων στον πλανήτη», είπε ο γνωστός επικριτής των εμβολίων mRNA

Ο πρώην αντιπρόεδρος Pfizer Δρ. Michael Yeadon ισχυρίζεται ότι: «Ο ιός Covid-19 δεν υπήρχε καν»

O Δρ. Michael Yeadon, Ph.D. είναι γνωστός ως σφοδρός επικριτής των εμβολίων mRNA αφού προηγουμένως είχε θητεύσει σε θέσεις όπως του αντιπρόεδρου και επικεφαλής επιστήμονα για αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα στην Pfizer και είναι συνιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας βιοτεχνολογίας Ziarco.

Έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της νέας ιατρικής έρευνας στη φαρμακευτική βιομηχανία.

«Έμαθα νέες πληροφορίες προσφάτως, οι οποίες δείχνουν ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να υπήρχε ο ιός Covid-19 στην πραγματικότητα. Ο κόσμος αρρώστησε, αλλά είχε τις κλασικές ιώσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο Δρ. Michael Yeadon ο στόχος της «πανδημίας» ήταν η πλήρης ψηφιακή υποδούλωση, με τη χρήση της ψηφιακής ταυτότητας του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

«Στόχος είναι ο ολοκληρωτικός έλεγχος όλων στον πλανήτη με τη χρήση ψηφιακών τεχνικών. Όλο αυτό το πράγμα είναι ένα πολυετές σχέδιο που έχει σχεδιαστεί για να συντρίψει την κοινωνία των πολιτών, να καταστρέψει την οικονομία και να εισαγάγει διάφορους ψηφιακούς ελέγχους, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής ταυτότητας».

«Γι’ αυτό σας παρακαλώ να πείτε όχι, γιατί δεν υπάρχει διαφυγή από τον ολοκληρωτικό έλεγχο που θα παραχωρήσει η ψηφιακή ταυτότητα. Όποιος κατέχει τη βάση δεδομένων και ελέγχει τον αλγόριθμο, ελέγχει και εσάς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.