ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Νεφροπαθών: «Η λίστα αναμονής έχει μειωθεί στο ελάχιστο»

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Νεφροπαθών: «Η λίστα αναμονής έχει μειωθεί στο ελάχιστο»

«Μετά την ανακαίνιση του μεταμοσχευτικού κέντρου, διενεργούνται δύο μεταμοσχεύσεις εβδομαδιαίως, οπότε η λίστα αναμονής έχει μειωθεί στο ελάχιστο με σχεδόν καθόλου χρόνο αναμονής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Νεφροπαθών.

Την βελτίωση της εικόνας που παρουσιάζει η διαδικασία μεταμοσχεύσεων στο Λαϊκό νοσοκομείο, επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Νεφροπαθών.

Όπως αναφέρει, «μετά την ανακαίνιση του μεταμοσχευτικού κέντρου, διαθέτει δική του χειρουργική τράπεζα, με αποτέλεσμα να διενεργούνται δύο μεταμοσχεύσεις εβδομαδιαίως, οπότε η λίστα αναμονής έχει μειωθεί στο ελάχιστο με σχεδόν καθόλου χρόνο αναμονής».

Σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Νεφροπαθών, στο μεταμοσχευτικό Κέντρο του Λαϊκού Νοσοκομείου διενεργείται το 80% του συνόλου των μεταμοσχεύσεων από ζώντες δότες που γίνονται στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στην αγγελία για πώληση νεφρών που έχει αναρτηθεί απέναντι από το νοσοκομείο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Νεφροπαθών, αναφέρει, «θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι αγοραπωλησίες μοσχευμάτων στην Ελλάδα δεν γίνονταν ποτέ και δεν πρόκειται να γίνουν στο μέλλον. Τέτοια φαινόμενα είναι απορία της απελπιστικής οικονομικής κατάστασης που τους έχει φέρει η οικονομική κρίσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.