Προκλητική Μ.Παγώνη: «Καταγράφαμε όλους ως θανάτους Covid και ξέραμε ότι ήταν λάθος – Τώρα δεν έχει νόημα να το αλλάξουμε»!

Διέλυσαν τη χώρα και τώρα ξαφνικά λένε... «συγγνώμη λάθος»!

Προκλητική Μ.Παγώνη: «Καταγράφαμε όλους ως θανάτους Covid και ξέραμε ότι ήταν λάθος – Τώρα δεν έχει νόημα να το αλλάξουμε»!

Απίστευτα πράγματα είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, η οποία είχε παίξει σημαντικό ρόλο στην πανδημία του κορωνοϊού λόγω της καθημερινής εμφάνισής της στα τηλεοπτικά πάνελ. 

Η Ματίνα Παγώνη είπε αυτό που έλεγαν όλοι οι σοβαροί επιστήμονες από την αρχή της πανδημίας, ότι μετρούσαν τους πάντες ως νεκρούς Covid-19, κάτι που επί της ουσίας «φούσκωσε» τα νούμερα των νεκρών και οδήγησε σε αυστηρά μέτρα που διέλυσαν την οικονομία. 

Ποιος πιστεύετε ότι ήταν ο ρόλος του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στις υποκλοπές των κινητών τηλεφώνων πολιτικών και δημοσιογράφων;

  • Δεν γνώριζε (4%, 1.250 Votes)
  • Αυτός είχε δώσει την εντολή (81%, 24.454 Votes)
  • Πιθανόν να γνώριζε (10%, 3.010 Votes)
  • Μάλλον αγνοούσε τα πάντα (3%, 1.011 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 402 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.127

Loading ... Loading ...

Και τώρα που η κυβέρνηση είδε ότι το αφήγημα έχει αλλάξει και η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του κορωνοϊού αποφάσισε να αλλάξει το πρωτόκολλο καταγραφής των θανάτων… γιατί μπορεί!

Ωστόσο αντίθετη σε αυτό είναι η Ματίνα Παγώνη γιατί… τώρα δεν έχει νόημα! Απίστευτα πράγματα!

Μιλώντας στην ΕΡΤ η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε πως διαφωνούσε μεν εξαρχής με το συγκεκριμένο πρωτόκολλο, αλλά τώρα δεν έχει νόημα η αλλαγή του:

«Ήμουν κάθετα αντίθετη από την αρχή και το είχα πει, να γίνεται η καταγραφή έτσι. Ήταν εισήγηση της επιτροπής, από κει και πέρα τη στιγμή που αποφασίστηκε έτσι συνεχίσαμε στα νοσοκομεία αυτό το πρωτόκολλο. Μετά από δύο χρόνια να θυμόμαστε τώρα να αλλάξουμε το πρωτόκολλο, δεν έχει νόημα.

Όλοι ξέραμε πως γινόταν η καταγραφή μέχρι τώρα και ο κόσμος το ήξερε.

Όποιος έμπαινε για οποιαδήποτε αιτία, καρκινοπαθής, έμφραγμα και διαπιστωνόταν ότι είχε covid, η τελική ετικέτα που βάζαμε ήταν covid. Αυτό για μένα ήταν λάθος από την αρχή, το είχαμε επισημάνει, δεν έχει νόημα να κάνουμε τώρα αυτή τη συζήτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιατί τώρα σκεφτήκανε να αλλάξουν το πρωτόκολλο, νομίζω δεν έχει νόημα. Στα δύο χρόνια και πέντε μήνες αλλάζεις την καταγραφή; Τι νόημα έχει; Ήταν λάθος από την αρχή η εισήγηση να τηρηθεί αυτό το πρωτόκολλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.