ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοκ: Το ιταλικό κράτος και ο ιταλικός «ΕΟΦ» σταματούσαν τις έρευνες για θανάτους μετά από εμβολιασμούς κατά Covid-19

Οι αποκαλύψεις στην Ιταλία έχουν πάρει μορφή «χιονοστιβάδας» - Στην Ελλάδα δεν «κουνιέται φύλλο»

Σοκ: Το ιταλικό κράτος και ο ιταλικός «ΕΟΦ» σταματούσαν τις έρευνες για θανάτους μετά από εμβολιασμούς κατά Covid-19

Σοκαριστικό ρεπορτάζ που αποκαλύπτει τα απόρρητα έγγραφα για τα εμβόλια κατά του Covid-19, παρουσιάστηκε στο εθνικής εμβέλειας κανάλι Rete 4 στην γειτονική Ιταλία όπου αναφέρεται ότι ο γενικός διευθυντής της AIFA (ο ιταλικός ΕΟΦ), Νίκολα Μαγκρίνι, σταμάτησε τις έρευνες για τον θάνατο του στρατιωτικού Στέφανο Πατερνό, ο οποίος πέθανε τον Μάρτιο του 2021 και άλλων 4 ατόμων, θάνατοι οι οποίοι έλαβαν χώρα μετά τον εμβολιασμό τους!

Στην γειτονική χώρα οι αποκαλύψεις για θανάτους και ανεπιθύμητες παρενέργειες ως αποτέλεσμα των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών έχουν πάρει μορφή «χιονοστιβάδας» και καθημερινά δημοσιεύονται νέα φερόμενα αποδεικτικά στοιχεία, ειδικά για τις νεκροψίες που το ιταλικό κράτος και ειδικά η AIFA παρουσιάζονται να εμπόδισαν να υλοποιηθούν, αποκρύπτοντας έτσι τις όποιες παρενέργειες και θανάτους.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν έρευνες παρόμοιου περιεχομένου για να φανεί και εδώ τι ακριβώς έχει συμβεί.

Μετά από δύο χρόνια διαβεβαιώσεων από «ειδικούς» και κυβέρνηση για την ασφάλεια των εμβολίων Covid-19 ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα, όλα τα στοιχεία για τις ανεπιθύμητες ενέργειες και τους θανάτους από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Οι περισσότερες παρενέργειες αφορούν στο εμβόλιο της Pfizer, το οποίο «διαφήμιζαν» στη χώρα μας ως  το πιο ασφαλή και με το οποίο εμβολιάστηκαν εκατομμύρια πολίτες. 

Όπως αναφέρει ο ΕΟΦ, το σύνολο των αναφορών έχουν διαβιβαστεί στην ευρωπαϊκή βάση (EudraVigilance). Βάσει των ίδιων στοιχείων το σύνολο αναφορών εικαζόμενων ανεπιθύμητων ενεργειών για το έτος 2022 ανέρχεται σε 1633 ανεπιθύμητες ενέργειες (οι 1.344 σοβαρές) και 63 θάνατοι εκ των οποίων οι 49 αφορούν το εμβόλιο της Pfizer, οι 6 της Moderna, οι 3 της AstraZeneca και οι 5 της Janssen. 

Τα περιστατικά αυτά είτε αναφέρθηκαν εξαρχής ως θάνατοι, είτε η πληροφορία της έκβασης λήφθηκε από τον ΕΟΦ στο πλαίσιο αναζήτησης συμπληρωματικών στοιχείων (follow-up) για την αξιολόγηση της αναφοράς.

Από τα περιστατικά αυτά τα 38 έλαβαν χώρα το 2021, τα 21 έλαβαν χώρα το 2022 και για τα 4 δεν υπάρχει η σχετική πληροφορία. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η πρώτη ομολογία του ΕΟΦ για θανάτους από το εμβόλιο Covid-19 και αφορούν άμεσα περιστατικά, δηλαδή όχι κάποια παρενέργεια που μπορεί να έρθει μετά από χρόνια.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι σίγουρα οι παρενέργειες είναι πολλαπλάσιες, καθώς όπως είναι γνωστό οι παρενέργειες υποκαταγράφονται παντού, κυρίως στην Ελλάδα, που τα τελευταία χρόνια όποιος τολμούσε να αμφισβητήσει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των συγκεκριμένων σκευασμάτων αποκαλούταν «συνωμοσιολόγος»! 

Και φυσικά… πρόκειται  για εμβόλια τα οποία ήταν υποχρεωτικά, αλήθεια ποιοι θα αποζημιώσουν τις οικογένειες που έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο, γιατί πολύ απλά υποχρεώθηκε να κάνει ένα ιατρικό σκεύασμα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια νέα έκθεση-«βόμβα» στις ΗΠΑ, για τις ζημιές στην υγεία που έχουν προκαλέσει οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά Covid-19 εκτιμά ότι 26,6 εκατομμύρια ανθρώπων έπαθαν βλάβη από παρενέργειες, 1,36 εκατομμύρια απέκτησαν μόνικη αναπηρία και 300.000 θάνατοι μπορούν να αποδοθούν στα εμβόλια μόνο για το 2022, ενώ κόστισαν στην παγκόσμια οικονομία σχεδόν 150 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.