ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Στ.Λουκίδης για ομολογία ΕΟΦ: «Ο ασθενής πρέπει να ξέρει ότι υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες»

Τι είπε για τη φερόμενη ίωση που καταγγέλλεται πως μεταδίδεται από σκυλιά

Στ.Λουκίδης για ομολογία ΕΟΦ: «Ο ασθενής πρέπει να ξέρει ότι υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες»

Ο Πρόεδρος Ελληνική Πνευμονολογικής εταιρείας Στέλιος Λουκίδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης μίλησε για την επίσημη ομολογία του ΕΟΦ, ότι υπήρξαν θάνατοι από τα πειραματικά σκευάσματα κατά του Covid-19, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο ασθενής πρέπει να ξέρει ότι υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες».

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως «σωστό» «να δίνονται στοιχεία για όλες τις παρενέργειες των εμβολίων».

Επίσης, εξήγησε ότι τα στοιχεία που δόθηκαν από τον ΕΟΦ προέρχονται κατά «50% από πολίτες και κατά 50% από δομές υγείας».

Σημείωσε δε πως, «το ποσοστό της Ελλάδας είναι το ίδιο με αυτό της ΕΕ και των ΗΠΑ. Δηλαδή θάνατοι 0,008, πολύ χαμηλό ποσοστό που συναντάμε σε όλα τα φάρμακα».

Επεσήμανε ότι, παρενέργεια μπορεί να είναι και ο πυρετός, ότι «υπάρχουν πολλές αντιδράσεις που άπτονται του φόβου και του άγχους» και πως «η πιο συχνή παρενέργεια είναι ο πόνος στο σημείο της ένεσης, άλλη παρενέργεια μπορεί να είναι και ο πυρετός».

Και κατέληξε για το θέμα ότι, «σε κάθε άνθρωπο που υποβάλλεται σε φαρμακευτική αγωγή, πρέπει ο ασθενής να ξέρει ότι υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς, τέλος, για τη φερόμενη ίωση που καταγγέλλεται πως μεταδίδεται από σκυλιά, απάντησε χαρακτηριστικά: «Μη βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.