Θέλετε λεπτά και γυμνασμένα χέρια; – Οι τρεις ασκήσεις που υπόσχονται άμεσα αποτελέσματα (βίντεο)

Τι να κάνετε χωρίς να πάτε στο γυμναστήριο

Θέλετε λεπτά και γυμνασμένα χέρια; – Οι τρεις ασκήσεις που υπόσχονται άμεσα αποτελέσματα (βίντεο)

Αν ονειρεύεστε λεπτά και σφιχτά χέρια, τότε είναι ζωτικής σημασίας η ενδυνάμωση των τρικέφαλων.

Δουλεύοντας τους συγκεκριμένους μυς αυξάνετε την σταθερότητα και την δύναμη στο πάνω μέρος του σώματός σας, κάτι που υποστηρίζει την υγεία των οστών και αυξάνει το εύρος κίνησης αλλά και την ευλυγισία.

Οι ασκήσεις που ακολουθούν γυμνάζουν τους τρικέφαλους και ως εκ τούτου τα χέρια σας και μπορούν να γίνουν οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Δεν χρειάζεται να πάτε στο γυμναστήριο, ούτε καν να διαθέτετε εξοπλισμό. Δοκιμάστε τις και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Επιτραπέζια push-ups

Τα επιτραπέζια push-up τρικέφαλων πρόκειται για μια άσκηση ήπιας έντασης, χαμηλής πρόσκρουσης που είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.

Ξεκινήστε, τοποθετώντας τα χέρια σας στην ίδια ευθεία κάτω από τους ώμους σας και τα γόνατά σας κάτω από τους γοφούς σας. Τεντώστε τα χέρια σας, διατηρώντας τους αγκώνες σας σε μια ελαφριά κάμψη, και «τραβήξτε» τους κοιλιακούς σας προς τα μέσα.

Κατεβάστε τους αγκώνες σας προς τα κάτω, χωρίς να ακουμπήσετε το έδαφος, σφίγγοντας τους ώστε να μένουν στην ίδια θέση χωρίς να ανοίγουν, και κρατώντας τους γοφούς σας πάνω από τα γόνατά σας. Στη συνέχεια, σηκωθείτε ξανά στην αρχική θέση.

Κάντε 8 επαναλήψεις και 8 παλμούς στα μισά για δύο σετ.

Πλαϊνές πιέσεις

Αυτή η κίνηση θα κάνει τους τρικέφαλούς σας να «καίνε». Ξαπλώστε στη δεξιά πλευρά, λυγίστε τα γόνατά σας και σταθεροποιήστε τους γοφούς σας. Τοποθετήστε την δεξιά παλάμη στον αριστερό σας ώμο και τοποθετήστε την αριστερή παλάμη στο πάτωμα μπροστά από τον δεξιό σας αγκώνα.

Πιέστε προς τα κάτω την αριστερή σας παλάμη, σταθεροποιώντας τον κορμό σας καθώς σηκώνετε το πάνω μέρος του σώματός σας προς τα πάνω χρησιμοποιώντας μόνο τον τρικέφαλο. Χαμηλώστε το σώμα σας πίσω στην αρχική θέση.

Κάντε 8 επαναλήψεις και 8 παλμούς στην κορυφή για δύο σετ. Επαναλάβετε στο άλλο χέρι.

Αντίστροφα push-ups

Για να ολοκληρώσετε την προπόνησή σας, ετοιμαστείτε για τα αντίστροφα push-ups. Καθίστε με τα γόνατά σας λυγισμένα και τα πόδια σας επίπεδα στο πάτωμα. Βάλτε τα χέρια σας πίσω σας με τα δάχτυλά σας στραμμένα προς τους γλουτούς σας.

Πιέζοντας τα πόδια σας στο πάτωμα, σηκώστε τους γοφούς σας προς τα επάνω και γείρετε το βάρος σας προς τα πίσω στους καρπούς σας. Τώρα, λυγίστε τους αγκώνες σας – ενώ κρατάτε τους γοφούς σας ψηλά και οδηγείτε τους αγκώνες σας προς τα πίσω – και ισιώστε ξανά τα χέρια σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάντε 8 επαναλήψεις και 8 παλμούς στο μισό της άσκησης για 2 σετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.