ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τρεις ασκήσεις για να γυμνάσετε τέλεια το στήθος σας

Το τρίπτυχο της επιτυχίας που θα θωρακίσει το κορμί σας

Τρεις ασκήσεις για να γυμνάσετε τέλεια το στήθος σας

Έχεις ξεκινήσει να γραμμώνεις αλλά νιώθεις πως κάτι λείπει στο κορμί σου; Έχεις φάει τους ήρωες των Marvel και DC με το κουτάλι και έχεις ζηλέψει αυτά που πετάνε πλάι στο στέρνο των Winter Soldier και Deadpool.  

Καλό σημάδι το ότι έχει ξεκινήσει να σφίγγεις αλλά μήπως να δώσεις το κάτι παραπάνω τώρα που είμαστε στη μέση του καλοκαιριού; Κεφάλια μέσα λοιπόν.

Σας έχουμε μία απλή τριάδα ασκήσεων για τις οποίες αξίζει να κλειστείς στο γυμναστήριο και να φουσκώσεις το στήθος σου μετατρέποντάς το σε πανοπλία.

1. Βυθίσεις

Πιάσε τις λαβές με τα χέρια σου ίσια και χαμήλωσε το κορμί σου μέχρι οι αγκώνες σου να σχηματίσουν ορθή γωνία. Δώσε βάση όμως, πρόσεχε να μην ανοίγουν στα πλάγια γιατί το έχασες.Αφού έφτασες μέχρι κάτω επιστρέφεις στην αρχική σου θέση.  Αυτό είναι μία επανάληψη.

Σετ: 4 | Επαναλήψεις: 25 | Διάλειμμα: 1 λεπτό

2. Ανοίγματα με αλτήρες σε επικλινή πάγκο

Ξάπλωσε στον πάγκο και κράτησε έναν αλτήρα σε κάθε χέρι. Τα χέρια σου ενωμένα κλειστά ακριβώς πάνω από το πρόσωπο και τα ανοίγεις προς τα πλάγια, προσέχοντας να μην τεντώνουν τελείως οι αγκώνες. Επανάλαβε την αντίστροφη κίνηση φέροντας και τους δύο αλτήρες πάνω από το πρόσωπο σου.

Σετ: 4 | Επαναλήψεις: 25 | Διάλειμμα: 1 λεπτό

3. Πιέσεις με μπάρα

Πιάσε πάγκο πάλι και πιάσε την μπάρα. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι τα χέρια σου να βρίσκονται στο ύψος των ώμων. Σήκωσε την μπάρα και ξεκίνα τις πιέσεις στο ύψος του στήθους μέχρι να τεντωθούν τα χέρια σου. Εισπνέεις πριν σηκώσεις τα κιλά και εκπνέεις όταν βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο.

Σετ: 4 | Επαναλήψεις: 25 | Διάλειμμα: 1 λεπτό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.