Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα: «Οι απειλητικές για την ζωή παρενέργειες μετά το εμβόλιο κατά της Covid-19 αυξήθηκαν 4.400%»!

Τρομακτική αύξηση στις δηλώσεις επιπλοκών

Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα: «Οι απειλητικές για την ζωή παρενέργειες μετά το εμβόλιο κατά της Covid-19 αυξήθηκαν 4.400%»!

Σε μία ανακοίνωση που τρομάζει προχώρησε ο υπουργός Υγείας στην Φλόριντα των ΗΠΑ, με την οποία αποκάλυψε ότι οι συνολικές δηλώσεις επιπλοκών από όλα τα εμβόλια αυξήθηκαν κατά 1700%, ενώ οι σοβαρές (απειλητικές για την ζωή) παρενέργειες κατά 4400%!

Πρόκειται για μία ανακοίνωση σοκ καθώς δημιουργεί ερωτηματικά τι συμβαίνει στην Ελλάδα όπου δεν υπάρχει πληροφόρηση για το μείζον αυτό ζήτημα παρά μόνο προσπαθούν όλοι να μαντέψουν από την αύξηση των θανάτων που καταγράφει η ΕΛΣΤΑΤ στα χρόνια των μαζικών εμβολιασμών.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας της Πολιτείας της Φλόριντα:

«Η πανδημία COVID-19 έφερε πολλές προκλήσεις που δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ ο τομέας της υγείας και της ιατρικής.

Αν και η αρχική ανταπόκριση οδήγησε σε μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης και διαχείρισης κρίσεων, ο Γενικός Χειρουργός της Πολιτείας πιστεύει ότι είναι κρίσιμο ως επαγγελματίες δημόσιας υγείας, οι απαντήσεις να προσαρμόζονται στο παρόν για να χαράξουν ένα μέλλον με γνώμονα τα δεδομένα.

Ο Γενικός Χειρουργός της Πολιτείας ειδοποιεί τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και το κοινό για μια σημαντική αύξηση στις αναφορές του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) από τη Φλόριντα μετά την κυκλοφορία του εμβολίου για τον COVID-19.

Μόνο στη Φλόριντα, σημειώθηκε αύξηση 1.700% στις αναφορές VAERS μετά την κυκλοφορία του εμβολίου COVID-19, σε σύγκριση με αύξηση 400% στη συνολική χορήγηση του εμβολίου για την ίδια χρονική περίοδο.

Η αναφορά απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων αυξήθηκε πάνω από 4.400%. Αυτή είναι μια νέα αύξηση και δεν παρατηρήθηκε κατά την εκστρατεία εμβολιασμού του 2009 για τον H1N1.

Υπάρχει ανάγκη για πρόσθετη αμερόληπτη έρευνα για την καλύτερη κατανόηση των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων επιπτώσεων των εμβολίων COVID-19.

Τα ευρήματα στη Φλόριντα συνάδουν με διάφορες μελέτες που συνεχίζουν να αποκαλύπτουν τέτοιους κινδύνους. Για να το αξιολογήσει περαιτέρω, ο Γενικός Χειρουργός έγραψε μια επιστολή προς την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) παρουσιάζοντας τους παράγοντες κινδύνου που σχετίζονται με τα εμβόλια mRNA COVID-19 και τονίζοντας την ανάγκη για επιπλέον διαφάνεια.

Σύμφωνα με μια μελέτη,  Fraiman J et al, Vaccine το 2022 , τα εμβόλια mRNA COVID-19 συσχετίστηκαν με υπερβολικό κίνδυνο σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών, συμπεριλαμβανομένων των διαταραχών της πήξης, των οξέων καρδιακών βλαβών, της παράλυσης Bell και της εγκεφαλίτιδας. Αυτός ο κίνδυνος ήταν 1 στα 550 άτομα, που είναι πολύ υψηλότερος από άλλα εμβόλια.

Μια δεύτερη μελέτη, Sun CLF et al, Sci Rep. 2022 , βρήκε αυξημένες οξείες καρδιακές ανακοπές και άλλα οξέα καρδιακά συμβάντα μετά τον εμβολιασμό με mRNA κατά του COVID-19.

Επιπλέον, η μελέτη Dag Berild J et al, JAMA Netw Open . 2022 , αξιολόγησε τον κίνδυνο θρομβοεμβολικών και θρομβοπενικών συμβάντων που σχετίζονται με τα εμβόλια COVID-19 και βρήκε προκαταρκτικά στοιχεία αυξημένου κινδύνου τόσο για στεφανιαία νόσο όσο και για καρδιαγγειακή νόσο.

Ενώ το CDC έχει εντοπίσει σήματα ασφαλείας για εγκεφαλικό σε άτομα 65 ετών και άνω μετά τη χορήγηση δισθενούς αναμνηστικού, υπάρχει ανάγκη για πρόσθετες αξιολογήσεις και έρευνα σχετικά με την ασφάλεια όλων των εμβολίων με mRNA COVID-19.

Για να υποστηρίξει τη διαφάνεια, η Πολιτεία της Φλόριντα υπενθυμίζει στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να κοινοποιούν με ακρίβεια τους κινδύνους και τα οφέλη όλων των κλινικών παρεμβάσεων στους ασθενείς τους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με το εμβόλιο COVID-19, καθώς οι πρόσθετοι κίνδυνοι συνεχίζουν να εντοπίζονται και να αποκαλύπτονται στο κοινό.

Η Πολιτεία της Φλόριντα παραμένει αφοσιωμένη στην προστασία των κοινοτήτων από τους κινδύνους του COVID-19 και άλλες ανησυχίες για τη δημόσια υγεία, ειδικά προωθώντας τη σημασία της θεραπείας και προάγοντας την πρόληψη μέσω υγιεινών συνηθειών. Ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να κάνουν το ίδιο.»

Σημειώνεται ότι το πρώην στέλεχος της Blackrock (Η BlackRock, Inc. είναι μια αμερικανική επενδυτική πολυεθνική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη), Edward Dowd, αναφέρθηκε στην αύξηση των ξαφνικών θανάτων που παρατηρείται σε όλες τις δυτικές χώρες μετά την περίοδο των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών και όπως αποκάλυψε η αύξηση αυτή αγγίζει το 36%!

Το ποσοστό είναι πρωτοφανές και προκύπτει από τα στοιχεία των ασφαλιστικών εταιρειών.

Oι ασφαλιστικές εταιρείες λόγω του αντικειμένου της εργασίας τους έχουν τα πιο πλήρη ιατρικά αρχεία και έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχει προκύψει μετά την πανδημία και τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Μάλιστα όπως τονίζει, οι πλεονάζοντας θάνατοι είναι ιδιαίτερα αυξημένοι στους νέους ανθρώπους και τις χρονιές 2021 και 2022.

Δηλαδή μία χρονιά πανδημίας και εμβολιασμών (2021) και μία χρονιά εμβολιασμών ενώ η πανδημία θεωρείται ότι έχει λήξει (2022).

Αντίθετα, όπως λέει χαρακτηριστικά δεν υπήρξε αύξηση των θανάτων το 2020, που ήταν μόνο χρονιά πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.