ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΚΤΑΚΤΟ: F-16 έπιασε φωτιά κατά την απογείωση στο Τέξας των ΗΠΑ – Εκτινάχθηκε ο πιλότος (φωτό, βίντεο)

ΕΚΤΑΚΤΟ: F-16 έπιασε φωτιά κατά την απογείωση στο Τέξας των ΗΠΑ – Εκτινάχθηκε ο πιλότος (φωτό, βίντεο)

Ένα F-16 της Εθνοφρουράς του Τέξας στις ΗΠΑ έπιασε φωτιά κατά την διάρκεια της απογείωσης από το αεροδρόμιο του Ellington στο Χιούστον. Ο πιλότος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και η γύρω περιοχή εκκενώθηκε καθώς το μαχητικό αεροσκάφος ήταν οπλισμένο.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι αρχές ο πιλότος κατάφερε και εκτινάχθηκε απ’ το κάθισμά του.

Το αεροσκάφος συνεχίζει και φλέγεται ενώ οι αρχές περιμένουν να τελειώσουν τα καύσιμα που έχει και μετά να προσεγγίσουν σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Ο οπλισμός που βρίσκεται στο αεροσκάφος αποτελεί επίσης κίνδυνο.

Ο πιλότος έχει ελαφρούς τραυματισμούς και διεκομίσθη στο νοσοκομείο από στρατιωτικό προσωπικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.