ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γενικός εισαγγελέας Ουκρανίας: «Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι έχει διορία 24 ωρών να παραδοθεί»

Γενικός εισαγγελέας Ουκρανίας: «Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι έχει διορία 24 ωρών να παραδοθεί»

«Μετά από 24 ώρες, όλο το σύστημα επιβολής του νόμου της Ουκρανίας θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο ώστε ο Μιχαήλ Σαακασβίλι να βρεθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών».

Ο γενικός εισαγγελέας της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι έχει διορία 24 ωρών να παραδοθεί αυτοβούλως στις δυνάμεις επιβολής του νόμου, αφού οι υποστηρικτές του τον βοήθησαν νωρίτερα να διαφύγει από το αστυνομικό όχημα όπου είχε οδηγηθεί μετά τη σύλληψή του.

«Πιστεύω ότι αν παρουσιαστεί αυτοβούλως στους ανακριτές της SBU (υπηρεσία ασφαλείας) από τις 9.00 (σ.σ. της Τετάρτης) ο Μιχαήλ Σαακασβίλι μπορεί να βοηθήσει τη χώρα, την οποία αγαπά, να αποφύγει αχρείαστους κραδασμούς» ανέφερε ο εισαγγελέας Γιούρι Λουτσένκο μιλώντας στο κοινοβούλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μετά από 24 ώρες, όλο το σύστημα επιβολής του νόμου της Ουκρανίας θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο ώστε ο Μιχαήλ Σαακασβίλι να βρεθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών», πρόσθεσε. Νωρίτερα σήμερα, άνδρες της υπηρεσίας κρατικής ασφάλειας SBU συνέλαβαν τον Σαακασβίλι, ο οποίος κατηγορείται ότι βοήθησε μια εγκληματική οργάνωση. Υποστηρικτές του ωστόσο κατάφεραν να τον απελευθερώσουν μέσα από το αστυνομικό όχημα όπου είχε οδηγηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.