ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

«Άνοιγμα» του Σ.Κασσελάκη στην καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας – Τι σηματοδοτεί η ένταξη του Α.Σπηλιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να προσελκύσει τους δυσαρεστημένους δεξιούς ψηφοφόρους της ΝΔ

«Άνοιγμα» του Σ.Κασσελάκη στην καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας – Τι σηματοδοτεί η ένταξη του Α.Σπηλιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιεί «άνοιγμα» στην καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ η οποία εδώ και χρόνια επί ηγεσίας Κ.Μητσοτάκη αποτελεί «ξένο σώμα» εντός του κόμματος, και για το λόγο αυτό έφερε στον ΣΥΡΙΖΑ τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή, τον  Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Για να γίνει κατανοητή η κίνηση του Σ.Κασσελάκη πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, όπως και ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξαν και οι δύο εκπρόσωποι της ΝΔ και της κυβέρνησης Καραμανλή αντίστοιχα, με λίγα λόγια ήταν η «φωνή» του πρώην πρωθυπουργού.

Πίσω από την κίνηση αυτή, λένε ότι κρύβεται ο επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο περιβάλλον Κασσελάκη, για την ακρίβεια ο στενός του συνεργάτης Γιάννης Δημάκης, είναι στο γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Γιάννης Λούλης συχνά αποδομεί το αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ ήταν ο βασικό επικοινωνιολόγος του Κώστα Καραμανλή το 2004.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι πρόσωπο που υπηρέτησε τη ΝΔ από όλες τις θέσεις, από την ΜΑΚΙ μέχρι και υπουργός.

Ο ίδιος, απέτυχε το 2014 να εκλεγεί δήμαρχος Αθηναίων έχοντας πετύχει ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για τη ΝΔ.

Από τότε είχε απομακρυνθεί από τη ΝΔ.

Πάντως αν και λίγοι το γνώριζαν ήταν πολύ κοντά με τον Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο είχαν έναν συχνό δίαυλο επικοινωνίας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιεί μία προσπάθεια να μεταλλάξει το κόμμα του από αριστερό σε κεντρώο αλλά κυρίως σε… αντιμητσοτακικό.

Η σκέψη του είναι ορθή. Αν καταφέρει να εκφράσει όλους αυτούς τους ανθρώπους, που όπως έδειξε η αποχή στις εθνικές εκλογές δεν είναι καθόλου λίγοι, οι οποίοι βρίσκονται σε αντίθεση με τις μητσοτακικές πολιτικές,  τότε θα έχει πετύχει τον στόχο του και θα μπορούσε στο μέλλον να διεκδικήσει ακόμα και την εξουσία.

Από την στιγμή άλλωστε, που ο Κώστας Καραμανλής έχει απομακρυνθεί με δική του απόφαση, από τη Νέα Δημοκρατία, ο Σ.Κασσελάκης έχει το «ελεύθερο» να προσπαθήσει να εμφανιστεί ως… εναλλακτική για όσους θέλουν να «τιμωρήσουν» τον Κ. Μητσοτάκη.

Η Φύση ως γνωστόν «γεμίζει» πάντα όλα τα κενά.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι προσπαθεί να αναδείξει για τον ΣΥΡΙΖΑ ένα αριστερό «πατριωτικό» προφίλ. και χρησιμοποιεί μία ρητορική η οποία είναι πολύ αρεστή σε διαφορετικά ακροατήρια από αυτά της Αριστεράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πάρα πολλοί οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, που ακούνε αυτά που θέλουν να ακούσουν, όχι από τον πρόεδρο του κόμματος Κ.Μητσοτάκη αλλά από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον Σ.Κασσελάκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.