ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γερμανία: 18χρονος Αφγανός μετανάστης σκότωσε την κοπέλα του γιατί δεν ήθελε να να ασπαστεί το Ισλάμ

Γερμανία: 18χρονος Αφγανός μετανάστης σκότωσε την κοπέλα του γιατί δεν ήθελε να να ασπαστεί το Ισλάμ

Ένας 18χρονος Αφγανός στη Γερμανία, συνελήφθη για τη δολοφονίας της επίσης 18χρονης, κοπέλας του, καθώς την σκότωσε επειδή αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ.

Το έγκλημα συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην πόλη Φλένσμπουργκ στο διαμέρισμα στο οποίο έμενε η άτυχη Μιρέιγ με τον Αχμάντ, όπως είναι το όνομα του δράστη να ομολογεί ότι ο μοιραίος καβγάς έγινε για το Ισλάμ και το μαντίλι στο κεφάλι της φίλης του..

Φίλος της οικογένειας της άτυχης Μιρέιγ δήλωσε στη Bild ότι ο Αχμάντ, ο 18χρονος δράστης, τη ζήλευε πολύ και ήθελε να την ελέγχει.

Ο δράστης και το θύμα

«Ήταν μαζί από τον Ιανουάριο του 2016 αλλά υπήρχαν συνεχώς εντάσεις. Αυτός επέμενε εκείνη να ασπαστεί το Ισλάμ και να φορά πάντα μαντίλα στο κεφάλι. Η Μιρέιγ δεν ήταν σίγουρη και όποτε εμφανιζόταν χωρίς τη μαντίλα υπήρχε ζήτημα» περιγράφει όσα συνέβαιναν ανάμεσα στους δύο 18χρονους.

«Θυμάμαι όταν μια φορά τη συνάντησα και κάθε δύο λεπτά ο Αχμάντ την καλούσε στο τηλέφωνο απαιτώντας να μάθει τι συμβαίνει» συμπλήρωσε ο φίλος της οικογένειας της 18χρονης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ο Αχμάντ είχε φτάσει το 2015 στη Γερμανία. Αν και η αίτηση ασύλου που είχε υποβάλει είχε απορριφθεί, ο 18χρονος είχε υποβάλει ένσταση, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του δήμου του Φλένσμπουργκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.