ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σαμποτάρει την επιστροφή των προσφύγων στη Συρία η ΕΕ – Αρνείται να συνεισφέρει στην ανοικοδόμηηση της χώρας

Σαμποτάρει την επιστροφή των προσφύγων στη Συρία η ΕΕ – Αρνείται να συνεισφέρει στην ανοικοδόμηηση της χώρας

Αρνείται η ΕΕ να αναγνωρίσει ότι η ομαλότητα έρχεται σταδιακά στη Συρία με αποτέλεσμα να σαμποτάρει τις προσπάθειες της Ρωσίας για επιστροφή των προσφύγων στις εστίες τους.

Μάλιστα η ΕΕ ακολουθεί ακόμη πιο προκλητική στάση αρνούμενη να συνεισφέρει με κονδύλια στην ανοικοδόμηση της Συρίας, όσο ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσσαντ έχει την στρατιωτική στήριξη της Ρωσίας και του Ιράν και δεν «μοιράζεται» την εξουσία με τη αντιπολίτευση.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είχε δηλώσει νωρίτερα αυτόν τον μήνα, πριν την συνάντηση του με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ ότι πρέπει να γίνει ότι είναι δυνατόν για την επιστροφή των Σύρων προσφύγων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αλλά δεν υπάρχουν εκεί αυτές οι προϋποθέσεις. Η Ρωσία θέλει να μας βάλει να πληρώσουμε γι αυτό, αλλά η Συρία με τον Άσσαντ δεν είναι ασφαλής», δήλωσε αξιωματούχος της ΕΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.