ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς σαν κατασκόπους (βίντεο)

Τα τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς σαν κατασκόπους (βίντεο)

Mε έντεχνο τρόπο επιχειρούν τα τουρκικά ΜΜΕ να «εκπαιδεύσουν» τον ελληνικό λαό ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είχαν «πονηρό σκοπό» και είχαν «εισβάλει» ηθελημένα σε τουρκικό έδαφος με στόχο την κατασκοπία και την χαρτογράφηση της περιοχής.

Στο βίντεο τουρκικού καναλιού, ο παρουσιαστής λέει ότι ενώ συνήθως τα σύνορα της Ελλάδας φυλάσσονται από προσωπικό του Πεζικού ενώ τα 2 στελέχη που συνελήφθησαν ανήκουν στο Μηχανικό.

Είναι προφανής η προσπάθεια να προβληθεί το γεγονός με σκοπό η τουρκική κοινή γνώμη να υποθέσει ότι για να χρησιμοποιούμε στελέχη με εξειδίκευση για χαρτογράφηση της περιοχής αυτό συμβαίνει ενόψει μελλοντικών επιχειρήσεων της Ελλάδας εναντίον της Τουρκίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προχωρώντας και αναλύοντας τα πλάνα βλέπουμε ότι στην περιοχή που κινείται ο δημοσιογράφος αφενός η βλάστηση είναι αραιή ( τα φύλλα έχουν πέσει και η ορατότητα είναι καλή) και αφετέρου υπάρχουν τεράστιες πινακίδες που απαγορεύουν την πρόσβαση στην περιοχή των συνόρων. Δηλαδή υποτίθεται ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί δεν μπήκαν τυχαία, αλλά εκτελούσαν συγκεκριμένη αποστολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.