ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νυκτερινοί βομβαρδισμοί της ισραηλινής Αεροπορίας δυτικά της Δαμασκού – Η συριακή Αεράμυνα απάντησε με μαζικά πυρά

Νυκτερινοί βομβαρδισμοί της  ισραηλινής Αεροπορίας δυτικά της Δαμασκού – Η συριακή Αεράμυνα απάντησε με μαζικά πυρά

Αεροπορικές επιδρομές της ισραηλινής Αεροπορίας στη δυτική Δαμασκό, με την συριακή Αεράμυνα να ανοίγει πυρ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ενδεχομένως ένα ισραηλινό μαχητικό να έχει καταπέσει, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί, από συριακής πλευράς.

Πάντως η Συρία ισχυρίζεται πως έχει καταρρίψει τρεις πυραύλους της IAF, αλλά είναι άγνωστο εάν πρόκειται για βαλλιστικά συστήματα ή για βλήματα αέρος-εδάφους από μαχητικά.

Κάτοικοι της Jamraya δυτικά της Δαμασκού ανέφεραν τρεις μεγάλες εκρήξεις σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις του συριακού Στρατού.

https://twitter.com/StratSentinel/status/937807545342849025

https://twitter.com/StratSentinel/status/937821186678980614

https://twitter.com/MIG29_/status/937802921827274753

https://twitter.com/TheArabSource/status/937806238276096000

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.