ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φρίκη στην Χαλκίδα: Συνελήφθη 51χρονος που ασέλγησε σε 11χρονο αγόρι

Φρίκη στην Χαλκίδα: Συνελήφθη 51χρονος που ασέλγησε σε 11χρονο αγόρι

Στη σύλληψη ενός 51χρονου άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί στο Λιμάνι της Χαλκίδας για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος ειχε θωπεύσει τα γεννητικά όργανα του παιδιού το βράδυ της 29ης Αυγούστου όταν το συνάντησε στο λιμάνι της πόλης, εκεί όπου, δηλαδή, αποτελεί σημείο συγκέντρωσης για πολλά παιδιά.

Ο 11χρονος αποκάλυψε τι συνέβη στη μητέρα του και έτσι όταν μια ημέρα μετά επέστρεψε στην ίδια περιοχή και είδε τον 51χρονο της τον έδειξε με τη γυναίκα να ειδοποιεί την αστυνομία.

Ο άνδρας πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: tvstar

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.