ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άγρια δολοφονία 32χρονης γυναίκας με μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών – Έρευνες της ΕΛ. ΑΣ.

Άγρια δολοφονία 32χρονης γυναίκας με μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών – Έρευνες της ΕΛ. ΑΣ.

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ. ΑΣ. μετά τον εντοπισμό μιας γυναίκας με πολλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών στα Άνω Πατήσια.

Μια νεαρή γυναίκα, 32 χρόνων, βρέθηκε νεκρή λίγο μετά τις έξι το απόγευμα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ. ΑΣ. το θύμα έφερε τουλάχιστον τρία βαθειά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Μάρτυρες ανέφεραν στους αστυνομικούς οι οποίοι έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος ότι η 32χρονη ερχόταν τακτικά τη συγκεκριμένη ώρα για να ανάψει το καντήλι σε μνήμα συγγενικού τους προσώπου.

Όμως, τη Τρίτη, κατά τις έξι το απόγευμα άκουσαν φωνές και όταν έτρεξαν για να δουν τι είχε συμβεί βρήκαν την άτυχη κοπέλα νεκρή, μέσα σε λίμνη αίματος.

Το περίεργο είναι ότι δίπλα της βρέθηκε και η τσάντα με προσωπικά της αντικείμενα ενώ κάποιοι ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας έιδαν έναν άγνωστο άνδρα να βγαίνει από το νεκροταφείο, στη συμβολή της Λεωφόρου Ηρακλείου με την Τραλέων και να κατευθύνεται προς τον ηλεκτρικό σταθμό στα Άνω Πατήσια.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και περιπολικά της Άμεσης Δράσης απέκλεισαν την περιοχή, διακόπτοντας προσωρινά τα δρομολόγια των συρμών. Οι έρευνες όμως κατέληξαν άκαρπες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τα αίτια του άγριου εγκλήματος και το πιθανό κίνητρο του δράστη,αναμένεται να ρίξει η νεκροψία που θα διενεργήσει στη σορό ο ιατροδικαστής καθώς και τα ευρήματα από τις έρευνες των αστυνομικών της σήμανσης και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.