ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κομοτηνή: Επίθεση με πέτρες σε υποκατάστημα τουρκικής τράπεζας

Κομοτηνή: Επίθεση με πέτρες σε υποκατάστημα τουρκικής τράπεζας

Επίθεση με πέτρες από περίπου 25 άτομα, τα οποία αποκόπηκαν από τους διαδηλωτές στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, δέχθηκε υποκατάστημα της τουρκικής τράπεζας Ziraat Bank στην πόλη της Θράκης, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Σύμφωνα με το τουρκικό Μέσο, «αντικυβερνητικοί αναρχικοί» που πετούσαν χαρτιά με μηνύματα υπέρ των Κούρδων, πέταξαν πέτρες προς την κεντρική πόρτα της τράπεζας, προκαλώντας σημαντικές ζημιές.

Μέσα στο υποκατάστημα δεν βρισκόταν κάποιος εργαζόμενος, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στα παράθυρα της πόρτας και στην τζαμαρία.

Όπως αναφέρει το Anadolu, οι διαδηλωτές κρατούσαν χαρτιά που ανέγραφαν «είμαστε με το YPG». Όταν έφτασε η αστυνομία, οι διαδηλωτές διαλύθηκαν και διέφυγαν προς άγνωστες κατευθύνσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τουρκικό πρακτορείο φιλοξενεί δηλώσεις του βοηθού επικεφαλής της ασφάλειας Κομοτηνής, Νίκου Μαυρογιάννη, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα, αλλά οι ταυτότητες των δραστών δεν μπορούν να καθοριστούν, καθώς είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους. Ωστόσο, θα εξεταστεί το υλικό από τις κάμερες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.